Canlı yayında tehditler savurdu: ‘Tüm Gazze’yi harabeye çevireceğiz’

Canlı yayında tehditler savurdu: ‘Tüm Gazze’yi harabeye çevireceğiz’

İsrail her alanda Gazze’ye saldırılarını sürdürüyor. İsrail polisi olduğu iddia edilen bir kişi canlı yayın yapan muhabirin yanına yaklaşarak tehditler savurdu. ‘Tüm Gazze’yi harabeye çevireceğiz’ diyen kişinin sözleri kan dondurdu.

7 Ekim’de başlayan Hamas-İsrail savaşı korkunç bir hal almış durumda. İsrail’in her geçen gün Gazze’deki saldırıları artarak devam ederken, çeşitli alanlarda da baskıları sürüyor. Savaş alanında işini yapmaya çalışan muhabiri ve canlı yayını sabote eden İsrail askeri korkunç ifadeler kullandı.

filis.jpg

GAZZE’DE İNSANLIK DRAMI

Hamas-İsrail savaşı her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Gazze’de taş üstünde taş bırakmayan İsrail, masum çocukları katlediyor. Her gün binlerce kişinin hayatını kaybettiği Gazze, İsrail askerleri tarafından talan ediliyor. Çeşitli ülkelerden Gazze’ye gönderilen insani yardımlara bile izin vermeyen İsrail, her alanda baskılarına devam ediyor.

İSRAİL POLİSİNDEN CANLI YAYINA MÜDAHALE

Savaş bölgesinde yapılan bir canlı yayını basan ve İsrail polisi olduğu iddia edilen kişi, tehditler savurdu. Muhabire her şeyi doğru anlatması gerektiğini aktaran provokatör, ‘Tüm Gazze’yi harabeye çevireceğiz’ diyerek kan dondurdu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.