Canlı yayında yüzleşme: "20 tane TikTok hesabı var"

Canlı yayında yüzleşme: "20 tane TikTok hesabı var"

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme gelen konu sosyal medyanın diline düştü. 'Eşimin 20 tane TikTok hesabı var' diyen Musa Bey, Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istedi. İşte detaylar...

Show Tv'de hafta içi her gün ekranlara gelen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programında işlenen konu sosyal medyanın diline düştü. Bir aydır eşine ulaşamadığını söyleyen Musa Bey, eşi Vediha'nın 20 tane TikTok hesabı olduğu iddia etti.

Musa Bey eşinin 20 tane TikTok hesabının olduğunu ve buradan 5-10 bin TL kazandığını söyledi. Musa Bey, başka erkeklerle fotoğraflarını paylaştığını iddia ettiği eşi Vediha ile canlı yayında yüzleşti.

'AMCAMIN OĞLU'

Vediha Hanım, eşinin söylediği her şeyin yalan olduğunu belirtti. Canlı yayında Vediha'nın, 'amcamın oğlu' diyerek tanıttığı kişinin sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Didem Arslan Yılmaz, Vediha Hanım'a ısrarla yanındaki kişinin amcasının oğlu olup olmadığını sordu. Vediha Hanım ise, "Amcamın oğlu ama ben TikTok'tan tanıştım" şeklinde cevap verdi.

Didem Arslan Yılmaz, Vediha'nın cevabı üzerine, "Amcanın oğlu ile TikTok'tan nasıl tanışıyorsun? Beynimizi yakma" dedi. Musa Bey ile Vediha Hanım yüzleşti. Bu sırada, stüdyoda gergin anlar yaşandı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.