Cansu Demirci öldü mü? Cansu Demirci kimdir?

Cansu Demirci öldü mü? Cansu Demirci kimdir?

Cansu Demirci öldü mü? Cansu Demirci kimdir? Sorularına yanıt aranıyor. Cevabını haberimizde derledik.

Cansu Demirci öldü mü? Cansu Demirci kimdir? Sorularına yanıt aranıyor. Cevabını haberimizde derledik.

Cansu Demirci kimdir?


Cansu Demirci, 25 Nisan 1992’de İstanbul’da doğdu. St. Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu’ndan 2010 yılında mezun oldu. Ardından, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. 2018 yılında, Almanya’da Bremen şehrinde Jacobs Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimi aldı.

Oyunculuk kariyerine Sihirli Annem dizisinde konuk oyuncu olarak başlayan Cansu Demirci, Selena dizisinde Selin Aykar rolüyle tanındı. Selin, evin en büyük çocuğu ve Selena’nın en yakın arkadaşıydı. Dizide, Selin’in aşk, arkadaşlık ve aile ilişkileri konu ediliyordu.

Selena dizisi bittikten sonra, Cansu Demirci çok fazla ekranlarda görünmedi. Son olarak, 2017 yılında Kırgın Çiçekler dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Cansu Demirci, şu anda yurt dışında yaşadığı ve özel hayatını medyadan uzak tuttuğu biliniyor.

Cansu Demirci öldü mü?

Son günlerde sosyal medyada dolaşan ölüm iddiaları asılsızdır. Oyuncunun rol arkadaşı Dilara Kurtulmuş, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını ve söz konusu videoların kendisine ait olmadığını açıkladı. Dilara Kurtulmuş, bu tür yalan haberlere karşı suç duyurusunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.