Carlos Vinicius eşi kimdir? Carlos Vinicius sevgilisi kimdir? Carlos Vinicius evli mi?

Carlos Vinicius eşi kimdir? Carlos Vinicius sevgilisi kimdir? Carlos Vinicius evli mi?

Ünlü forvet oyuncusu Carlos Vinicius’un adı Galatarasay ile anılıyor. Sporseverler Vinicius’u ve ailesini araştırıyor. Peki Carlos Vinicius eşi kimdir? Carlos Vinicius sevgilisi kimdir? Carlos Vinicius evli mi?

Galatasaray Brezilyalı forvet Carlos Vinicius'u transfer gündemine alarak taraftarlarını heyecanlandırdı. Avrupa'daki transfer döneminin sona ermesine kadar tatmin edici bir teklif alamaması halinde, Vinicius'un sarı-kırmızılı forma altında boy göstereceği iddia ediliyor.

Ancak sadece futbol yetenekleriyle değil, ailesi ve özellikle eşi Carolina Barbosa Morais ile de dikkat çekiyor.

2.jpg

EŞİ KİMDİR?

Carlos Vinicius eşi kimdir? Carlos Vinicius sevgilisi kimdir? Carlos Vinicius evli mi?

Carolina Barbosa Morais 2 Nisan 1995 tarihinde Brezilya'da doğdu ve şu an 29 yaşında. Koç burcu olan Morais, lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteye devam edip etmediği hakkında bilgi bulunmamakla birlikte, ailesiyle sağlam bir bağa sahip olduğu ifade ediliyor.

Annesi Cris Silva ve babası Claudio Junior olan Morais'ın 2 kız kardeşi (Jennifer ve Letica) ve 1 erkek kardeşi (Joao Gabriel) bulunuyor.

Carolina Barbosa Morais, Carlos Vinicius ile 2013 yılında başlayan ilişkilerini 2015 yılının sonunda evlilikle taçlandırdı. Bu birliktelikten 2 çocuğu olduğu belirtiliyor. Morais, sosyal medya platformu Instagram'da “caarolbaarbosa” kullanıcı adıyla aktif olarak paylaşımlar yapmakta ve 10 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.