Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli, kaç yaşında?

Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli, kaç yaşında?

Son zamanlarda internette sıkça aranan isimlerden biri de Cem Küçük oldu. Peki, Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli, kaç yaşında?

Siyaset ile ilgili yorumları ile dikkatleri üzerine çeken Cem Küçük vatandaşların merak konusu oldu. Peki, Cem Küçük Kimdir? Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Detayları sizler için derledik.

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

1978 yılında Zonguldak’ta dünyaya gelen Cem Küçük Türk gazeteci, yazar ve tercümandır. İlköğretim ve orta öğretimini Zonguldak'ta tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Mezun olduktan sonra Profil Yayınları'nda editörlük yaptı. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başladı. Televizyon dünyasına ilk adımını TVNET ile attı. Yeni Şafak gazetesinden ayrıldıktan sonra Star gazetesinde işe başladı. Bir süre 24 TV'de siyaset programı yaptı. Aynı zamanda TGRT Haber'de sabah yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı haber programı sundu. Ayrıca birçok alanda kitapları mevcuttur. İngilizce Öğretmeni Demet Palak ile evli ve 2 çocuk sahibidir. Şu an Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.