Cemal Nar Hoca’dan çarpıcı sözler: “Emekliye biraz az versinler zararı yok. Bir an evvel uçağımızı yapsınlar”

Cemal Nar Hoca’dan çarpıcı sözler: “Emekliye biraz az versinler zararı yok. Bir an evvel uçağımızı yapsınlar”

Cemal Nar Hocaefendi, siyonist İsrail’e tepki gösterirken, Türkiye’nin güçlü olması gerektiğini söyledi ve ekledi: “Biraz daha dişimizi sıkalım. Ben de bir emekliyim ama biraz emekliye az versinler zararı yok. Bir an evvel uçağımızı yapsınlar”.

Kahramanmaraş’ın önde gelen dini önderlerinden Cemal Nar Hocaefendi, Filistin’de katliam yapan işgalci İsrail’e tepki gösterirken, dünyada Müslümanların savunucusunun Türkiye olduğunu, Türkiye’nin güçlü olması gerektiğini söyledi ve ekledi: “Biraz daha dişimizi sıkalım. Ben de bir emekliyim ama biraz emekliye az versinler zararı yok. Bir an evvel uçağımızı yapsınlar”.

Cemal Nar Hocaefendi bir camide verdiği vaazında, Siyonist İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü katliamlar ve bu katliamlara destek veren Batı Alemi’ne tepki gösterdi. Vaazının başında önce “Cihat nedir” konusuna değinen Cemal Nar Hocaefendi, şunları söyledi:

KALBİNDE CİHAT SEVGİSİ OLMAYAN MÜNAFIKTIR

“Senin diline saldıranla, dinine saldıranla, vatanına saldıranla savaşacaksın. Barış için çabaladın olmadı, hem de çok şiddetli bir şekilde savaşacaksın kafirle.”

“Her Müslümanın kalbinde cihat sevgisi olacak. Kalbinde cihat sevgisi, icap ettiği zaman Allah yolunda savaşma azmi yoksa o adam münafıktır. Münafık olarak leş gibi gider.”

“Dünyanın herhangi bir yerinde bir Müslümana zulüm ediliyorsa her Müslüman oturduğu yerde oturamaz. Müslüman Müslümanın kardeşidir. Onu düşmana teslim etmez.”

Cemal Nar Hocaefendi, Türkiye'nin bölücü terör örgütü PKK'ya karşı mücadelesinde sürekli "sivil hedeflerden" söz eden Batı'nın, bir şehrin üzerine (Gazze) hiçbir hedef gözetmeksizin bomba yağdıran İsrail'e karşı kılını kıpırdatmadığına dikkat çekerek, "Bunlar insan mı" dedi. Cemal Nar Hocaefendi şunları kaydetti:

BUNLAR İNSAN MI?

“İşte görüyorsunuz kafirleri. Bunlar insan mı? Müslümanlara her şeyi yapabilirsiniz, kanun yok, mahkeme yok.. İsrail’in Savunma Bakanı böyle diyor. Bunlar insan değil diyor. Bunların hepsini öldüreceğiz diyor. Kılları kıpırdamıyor. Bunlar insan mı? Bu kardeşlerimize bizim yardım etmemiz boynumuzun borcudur. Eli silah tutan en yakındakilere önce düşer. Bize mali destek düşer. Bugün o aç olan kardeşlerimize bir şeyler yapacağız. Bu noktada devletimize teşekkür ediyorum. Çabalıyor. Kızılay, Afad uçak dolusu yardım göndermiş. Devam edin.”

TEK DİŞİ KALMIŞ CANAVAR BUNLAR

“Bu kafirler insan değil. Bize boşu boşuna insan haklarından söz ediyorlar. Bunlar insanlıktan ne anlar. Bunlar barbar, bunlar vahşi. Bunlar tek dişi kalmış canavar. Biz dua edelim, birlik ve beraberlik içinde devletimizi ordumuzu güçlendirelim. Bunlar başımıza çorap örmek için etrafımızı çevirmeye çalışıyorlar. Dünyada Müslümanların savunucusu Türkiye’dir. Onu bitirmek istiyorlar. İnşallah buna güçleri yetmeyecektir. Neden? Çünkü bu milletin içinde Allah yolunda cihat halen var. Bu kahraman millet aslanlar gibi savaşmasını biliyor. Çocuklarınızı kahraman yetiştirin. Çocuklarınızı gazi yetiştirin. Çocuklarınızı mücahit yetiştirin. Taki kimse onları esir almaya cesaret edemesin.”

EMEKLİYE AZ VERSİNLER YETER Kİ UÇAĞIMIZI YAPSINLAR

“Allah devletimize milletimize güç kuvvet versin. Biraz daha dişimizi sıkalım. Ben de bir emekliyim ama biraz emekliye az versinler zararı yok. Bir an evvel uçağımızı yapsınlar. Füzemizi yapsınlar. Öyle bin metrelik bir füze yaptık, Yunanistan tutuştu; bin metre ile beni vururlar diye. İki binlik yapalım, beş binlik yapalım. Gavur bundan anlıyor. Sulh istiyorsan cenge hazır olacaksın. Ordunu sağlam içini sağlam tutacaksın. O zaman sana bakacak ve korkularından yanına yaklaşmayacaklar. Zayıf görürlerse parça parça ederler.”

cemal-nar-hoca-vaaz.jpg

CEMAL NAR KİMDİR?

7 Ocak 1955’te Kahramanmaraş’ta dünyaya gelen Cemal Nar Hoca, emekli bir öğretmen ve yazardır. Cemal Nar ilköğretimini Kahramanmaraş'ta, ortaöğretimini Diyarbakır İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Daha sonra 1973 yılında Kayseri Yüksek İslam Enstitüsü’ne kaydoldu. 1977 yılında Andırın Lisesi'ne din dersi öğretmeni olarak, 1980'de Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’ne atandı. 2003'te aynı okuldan emekli oldu. Öğretmenliğin yanında uzun yıllar çeşitli ortamlarda dersler, seminerler, konferanslar ve camilerde vaazlar verdi. Çeşitli gazete ve dergilerde yazılar kaleme aldı. Yazı ve konuşmalarında ana kaynak Kur’an ve sünnettir. Eserlerinde ana tema İslam, ilim, eğitim, davet ve tebliğ, iman ve akaid, İslam hukuku ve terbiyesi, tefsir, çağdaş fikir akımları, devlet ve siyaset, yönetim ve özgürlüklerdir.

Fatih Akkaya / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.