Çevre Bakanı'nın memleketine TOKİ 110 konut yapacak

Çevre Bakanı'nın memleketine TOKİ 110 konut yapacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin memleketi Kayseri'ye 110 konut ve 6 dükkan yapımı için ihale açacak. İşte, ihalenin detayları...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin memleketi Kayseri'ye 110 konut ve 6 dükkan yapım ihalesi açacak.

Kayseri'nin Felahiye ilçesinde gerçekleştirilecek olan yeni konut ve dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme işi için ihale süreci başlayacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde 110 adet konut ve 6 adet dükkanın inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için ihale açılacak.

toki.jpg

İHALE TARİHİ VE YERİ

İhale, 10 Mayıs Çarşamba günü 14.30'da TOKİ'nin toplantı salonunda gerçekleştirilecek. İhale konusu olan işin niteliği, türü ve miktarı tünel kalıp sistemiyle gerçekleştirilecek olan 110 adet konut ve 6 adet dükkan inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işidir.

İhaleye katılmak isteyen firmaların, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ihale dokümanına erişerek ayrıntılı bilgilere ulaşmaları gerekiyor. Projenin tamamlanması için tahsis edilen süre ise yer tesliminden itibaren 450 takvim günü olarak belirlenmiş durumda.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.