CHP Genel Merkezi’nde Erdoğan Özel görüşmesi sona erdi

CHP Genel Merkezi’nde Erdoğan Özel görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ne geldi. AK Parti Genel Merkezi’ndeki görüşmenin ikinci ayağı olan CHP Genel Merkezi’ndeki görüşme sona erdi.

Erdoğan'ı, CHP Genel Merkezi önünde Özgür Özel karşıladı. Erdoğan ve Özel, Genel Merkez önünde tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdiler.

GÖRÜŞME SONA ERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel ile Genel Merkezdeki başkanlık makamında görüştü. Bu ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ilk ziyaret oldu.

zel.jpg

Bu ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ilk ziyaret oldu. Erdoğan en son, 2006 yılında CHP’nin yeni genel merkezine taşınması dolayısıyla dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal’a “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulunmuştu.

chp-3.jpg

ÖZEL, ERDOĞAN'I ZİYARET ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nde 2 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmüştü.

8 yıl aradan sonra gerçekleşen görüşme yaklaşık 1,5 saat sürmüştü. Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan’a AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Özgür Özel’e de İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik etmişti. Görüşmeden çıkan ilk sonuç, iki lider arasında diyalogun sürmesi oldu.

Erdoğan Özel görüşmesi 1,5 saat sürdü.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.