CHP'de İzmir belirsizliği: Aday kim olacak?
CHP'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı henüz belirlenmedi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir adayını belirlemek için CHP İzmir İl Başkanı, İzmir milletvekilleri ve bazı aday adayları ile görüştü.
CHP'nin İzmir adayı henüz belirlenmedi. Gözler perşembe günü yapılması beklenen Parti Meclisi toplantısına çevrildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, toplantı öncesi İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi.
İZMİR’DE BİRÇOK ADAY DEĞERLENDİRİLİYOR
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı için kulislerde konuşulan isimler şu şekilde; İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Bornova Eski Belediye Başkanı Olgun Atila, mevcut belediye başkanı Tunç Soyer ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’in ismi de adaylık için konuşuluyor.
Perşembe günü yapılması beklenen Parti Meclisi toplantısı sonrasında İzmir adayının açıklanması bekleniyor.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.