CHP’de Mamak adayları kazan kaldırdı: İlle bizden biri olmalı

CHP’de Mamak adayları kazan kaldırdı: İlle bizden biri olmalı

CHP’nin Mamak’ta adaylar dışında bir ismi aday göstereceği söylentisi partilileri kızdırdı. Aday adayları ortak bir bildiri ile parti merkezine yazı gönderip, “Mamak dışından bir adayı asla kabul etmeyiz” mesajı verdi.

CHP Ankara’da Büyükşehir ile Etimesgut dışında aday açıklamış değil. Büyükşehir için mevcut Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la devam kararı alan CHP, Etimesgut’ta ise oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu aday göstermiş, bu karar parti tabanında sürpriz bulunarak, yadırganmıştı.

CHP’nin Ankara’da diğer ilçe adaylarını belirleme çalışmaları sürerken, Mamak’ta dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

CHP’nin Mamak’ta, tıpkı Etimesgut’ta olduğu gibi adaylar dışında bir ismi tercih edeceği söylentisi partilileri kızdırdı. Aday adayları ortak bir bildiri ile “Mamak dışından bir adayı asla kabul etmeyiz” mesajı verdi.

Bunun “belirleme” değil “atama” olacağını düşünen partililer, tepkilerini CHP Genel Merkezi’ne ortak bir yazı ile iletti.

mamak-chp-yazi-ortak.jpg

ORTAK İMZALI YAZI GÖNDERDİLER

Mamak Belediye Başkan Adaylığı için CHP’ye başvuruda bulunmuş olan isimler ortak bir bildiri hazırladı. CHP Genel Merkezi’ne teslim edilen bildiride “Adayın bu 14 isim arasından belirlenmesi” istendi.

Yazıda “Bu talep sadece biz aday adaylarının değil sokakların sesidir. Dolayısıyla yerel seçimde kazanma hedefi ancak bu şekilde hayata geçirileceğini düşünüyoruz” denildi.


Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.