Çiçek Çizmeci kimdir? Çiçek Çizmeci kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Çiçek Çizmeci kimdir? Çiçek Çizmeci kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Çiçek Çizmeci son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. İnsanlar Çiçek Çizmeci kimdir? Çiçek Çizmeci kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorularının yanıtlarını arıyor.

Ülke gündemi içerisinde konuşulan isimler arasında Çiçek Çizmeci var. Çiçek Çizmeci son zamanlarda en merak edilen isimler arasında yer alıyor. Peki, Çiçek Çizmeci kimdir? Çiçek Çizmeci kaç yaşında, nereli, mesleği ne? İşte detaylar:

ÇİÇEK ÇİZMECİ KİMDİR?

Çiçek Çizmeci, Boğaziçi Üniversitesi Küresel ve Uluslararası ilişkiler bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitiminin 2 senesinde State University of New York’ta eğitim gördü. İstanbul, New York ve Londra’da moda üzerine eğitimler aldı. Harvard Yaz Okulunda Ekonomi derslerine katıldı. Londra da Central Saint Martins de Moda Tasarım kurslarını bitirdi. Aile şirketi olan MyTechnic te finans, müşteri hizmetleri, pazarlama ve ticaret departmanlarında 2 yıl görev yaptı. İstanbul Moda Akademisi’nde 2 yıl Moda Tasarım Eğitimi aldı ve 1 yıl Esmod da Modelistlik Eğitimi gördü. Aile şirketinde çalışmayı bıraktıktan sonra Gamze Saraçoğlu Moda Evinde kısa bir dönem stajyerlik yaptı. Ardından kendi şirketi olan Mija’yı kurdu. Şu anda Mija ile çalışma hayatına devam ediyor.

Haber Merkezi - www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.