Ciğerimizdeki Ateş Dinmiyor

Ciğerimizdeki Ateş Dinmiyor

Geçtiğimiz Mart ayı içerisinde Nusaybin ve Kızılay’daki patlamada şehit düşen iki kahramanın Çubuk’ta yaşayan aileleri, “İçimiz hala kor gibi. Her şehit haberi geldiğinde kendi evlatlarımız gibi üzülüyoruz” dedi.

HER İKİ ŞEHİT DE AKRABAYDI

Çubuk Terör Mağdurları Derneği, 21 Mart’ta Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca’nın ve yine Şehit Emre Tunca’nın yakın akrabası olan 13 Mart’ta Kızılay’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden İsmail Karagöz’ün evine çifte ziyaret düzenledi. Ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Şehitlerin aileleri evlatlarını hala unutamadıklarını söyledi.

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-


Çubuk İlçesi Terör Mağdurları Derneği, 21 Mart’ta Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca’nın ve yine Şehit Emre Tunca’nın yakın akrabası olan 13 Mart’ta Kızılay’da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden İsmail Karagöz’ün evine çifte ziyaret düzenledi.

HER İKİ ŞEHİT DE AKRABAYDI

Dernek Başkanı Zeki Avan, Şehit Babası Ahmet Şahin, Ramazan Gergin, Dursun Çoban, Beytullah Delimehmetoğlu ve Güneydoğu Gazisi Ertuğrul Çınar’ın, şehit ailelerini ziyareti sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Dernek Başkanı Avan her iki şehidin de yakın akraba olduğunu hatırlatarak, “Bu vesile ile şehit yakınlarımızın yalnız olmadığını ve devamlı yanlarında olacağımızı, hissettirmek ve onlara destek olmak amacı ile bu ziyaretlerimizi düzenliyoruz. Onlarla kader birliği yapmaya devam edeceğiz” dedi.

İÇİMİZ HALA KOR GİBİ YANIYOR

Ziyaret sırasında konuşan şehit babaları da bu acıyı yaşamaktan dolayı içlerinin hala kor gibi yandığını ve her şehit haberleri geldiğinde kendi evlatları gibi üzüldüklerini söyledi. Şehit Babası Ahmet Şahin, tüm şehitler için Kuran-ı Kerim okudu.  Şehitler rahmetle ve minnetle anıldı. Şehit Uzman Çavuş Emre Tunca’nın babası Bahtiyar Tunca ve terör mağduru şehit İsmail Karagöz’ün annesi Mediha Yolcu, şehit ailelerinin unutulmadığını görmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Ziyaretin anısına Çubuk Terör Mağdurları Derneği tarafından, şehit ailelerine birer Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim meali ve şehitlerin resimlerinin üzerinde bulunduğu duvar saati hediye edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.