Cihan Ayger kimdir? Cihan Ayger kaç yaşında, ne iş yapar?

Cihan Ayger kimdir? Cihan Ayger kaç yaşında, ne iş yapar?

Ünlü oyuncu Merve Dizdar'ın yeni sevgilisi Cihan Ayger merak konusu oldu. Peki, Cihan Ayger kimdir? Cihan Ayger kaç yaşında, ne iş yapar? Detaylar haberde.

Son olarak Magarsus adlı diziyle başarısını ortaya çıkan ve Nuri Bilge Ceylan'ın Kuru Otlar Üstüne adlı filminde gösterdiği üstün performansla Cannes'da en iyi kadın oyucu ödülü alan Merve Dizdar'ın yeni sevgilisi ortaya çıktı. Bu gelişme üzerine Merve Dizdar'ın sevgilisi Cihan Ayger'in de hayatı merak edildi.

Peki, Cihan Ayger kimdir? Cihan Ayger kaç yaşında, ne iş yapar?

İşte tüm detaylar...

cihan-ayger.jpg

CİHAN AYGER KİMDİR?

Cihan Ayger, İstanbul'da yaşamaktadır. 2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya bölümünden mezun olmuştur. Hemen ardından metal sektöründe 3 yıl boyunca satış uzmanı olarak görev aldı. 2013 yılında farklı bir şirkette satış ve teknik servis uzmanı olarak görev alan Cihan Ayger, genel endüstri ve bayii sorumluluğunu görevlerini üstlendi.

Cihan Ayger'in annesi Nermin Ayger'dir. Ayger, tiyatro ve sinemayla da yakından ilgilenmektedir. Biz Böyleyiz adlı filmde "Candaş" karakteriyle oyunculuk yapmıştır.

Cihan Ayger, 2020 yılında Cem Boyner'in kızı Elif Boyner ile evlendi. Bir süre sonra evliliklerine son verdiler.

702-x-351-piksel-5.png

Cihan Ayger şimdilerde Cannes Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan ve çok sayıda başarılı projeye imza atan Merve Dizdar ile sevgili.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.