Cihan Paçacı İyi Partideki Görevinden İstifa Etti

Cihan Paçacı İyi Partideki Görevinden İstifa Etti

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yorumlarıyla dikkatleri üstüne çeken Cihan Paçacı İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı görevinden istifa etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili yorumlarıyla dikkatleri üstüne çeken Cihan Paçacı İyi Parti genel başkan yardımcısı görevinden istifa etti.

Cihan Paçacı istifasının nedenini şu cümlelerle dile getirdi: "Aziz Milletimizin bilgisine. Ülkemizin ve milletimizin umudu olan Altılı Masa’nın Cumhurbaşkanı adaylık sürecine dair, bir gazeteciye verdiğim demecin, maksadı aşan yorumlara neden olduğunu görüyorum. Demokrasimize nefes aldıracak bir süreçte büyük emek harcayan, Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi, Aynı zamanda, Altılı Masayı oluşturan Sayın Genel Başkanların iradelerini koruyup kollamak amacıyla; İYİ Parti’deki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım."

Cihan Paçacı’nın dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu yorumu

Paçacı, Nagihan Alçı’ yla yaptığı röportajda şu sözleri söylemişti: “Biz başından itibaren 'kazanacak aday' diyoruz. Zaten herkes bu tanımda mutabık olacaktır. Şöyle bir şey var: Sokakta Kemal Bey’e itiraz görüyoruz, 'dürüst değil mi?' diye soruyoruz, 'dürüst' diyorlar. 'Devlet tecrübesi yok mu?' diyoruz 'var' diyorlar. 'E o zaman?' 'Ama olmaz…' Sokaktaki bu itirazların iyi parti olarak görmezlikten gelinemeyeceğine vurgu yapmıştı.

gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.