Çok sayıda CHP’li istifa ederek MHP’ye katıldı

Çok sayıda CHP’li istifa ederek MHP’ye katıldı

Kars’ta çok sayıda Cumhuriyet Halk Partisi üyesi istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne geçiş yaptı. Katılımcılara rozetleri İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından takıldı.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Kars’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nden birçok isim istifa ederek MHP’ye katıldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan MHP Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Bugün büyük bir kalabalıkla hem partimize, hem Cumhur ittifakına katılarak bize güç veren Bülent Toraman’a, kıymetli ailesine, YOL-İŞ Sendikası Kars Başkanı Tamer Toraman’a ve hepsi birbirinden kıymetli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz. Partimize ve Cumhur İttifakımıza katılımlar artarak devam edecektir. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı zafer Cumhur İttifakınındır ve Prof. Dr. Ötüken Senger Kars’ın Şehrül-Emin’i olacaktır” ifadelerini kullandı.

"ŞEREF DUYDUK"

Karslıların yerel seçimlerde sandıkta cevap vereceğini vurgulayan Cumhur İttifakı MHP Kars Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Ötüken Senger, herkese ayrı ayrı teşekkür ederek “Bugün buraya gelerek bize güç verdiniz, şeref duyduk. Hepinize yanımızda yer aldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından rozet töreni yapıldı. MHP’ye katılan Bülent Toraman’a ve katılımcılara rozetleri İl Başkanı Tolga Adıgüzel tarafından takıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.