Çorum’a kötü haber: Alagöz ile yollar ayrıldı

Çorum’a kötü haber: Alagöz ile yollar ayrıldı

Geçtiğimiz sezon 1. Lig’de ilk kez mücadele eden ve ilk yılında play off başarısı gösteren Çorum FK’ya kötü haber geldi. İki yıldır takımın forma göğüs sponsoru olan Alagöz, Iğdır’ın 1. Lig’e yükselmesi nedeniyle Çorumla yolları ayırdığını açıkladı.

Çorum FK'nın son iki sezondur göğüs reklamı sponsorluğunu üstlenen Alagöz Holding, aynı ligde oynayan iki takıma sponsorluk yapılamayacağı gerekçesiyle yeni sezonda Çorum FK'ya sponsor olmayacağını açıkladı. Alagöz Holding Iğdır FK’nın 1. Lig’e yükselmesinin ardından birinci ligde iki takımda sponsoru bulunan Alagöz Holding, üzülerek de olsa Çorum ile yollarını ayırdığını açıkladı.

corum-fk-2.jpg

İKİ TAKIMA SPONSORLUK YASAK

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz yaptığı açıklamada, Futbolda Etik Kurallar ve Sponsorluk Yönetmeliği'ne göre aynı ligde mücadele eden iki takıma sponsorluk yapmanın yasak olduğunu belirterek, “Çorum'u çok seviyorum ve benim için çok değerli bir şehir. Mevzuat gereği yeni sezonda Çorum FK'ya göğüs reklamı veremeyeceğim. Yoksa Çorum ile dostluğumuz ve sevgimiz aynı şekilde devam edecek, bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

corum-fk-3.jpg

ANKARAGÜCÜ İDDİASI

Edinilen bilgilere göre, Alagöz Holding'in yeni sponsoru olarak Ankaragücü'nün gündeme geldiği belirtiliyor. Ankaragücü’nün 1. Lig’e düşmesiyle birlikte aynı ligde mücadele edecek her iki kulübün de sponsoru olması iddiası, Çorum’dan neden ayrıldı? sorusunu gündeme getiriyor. Gelecek günlerde Alagöz Holding'in Ankaragücü’ne sponsorluğu ile ilgili resmi bir açıklama yapılması bekleniyor.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.