ÇUBUK BELEDİYE BAŞKANLIĞIN’DAN GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMELERİ KARŞILIĞI YIKIM İŞİ İHALESİ

  1. Çubuk İlçesi Yavuz Selim Mahallesi 5001 ada 6 parselde bulunan 2 adet 5 katlı lojmanların 2886 sayılı D.İ.K.’nun ilgili maddelerine istinaden Açık Teklif Usulü ile ihale edilecektir.
S.NMahalleMevkiİşin SüresiMuhammen BedeliGEÇİCİ TEMİNAT
1Yavuz Selim5001 ada 6 parsel60 (Gün)195.213,32 ₺5.856,40 ₺


İhale Tarih ve Saati : 06/03/2024 Saat:14:00 Çubuk Belediyesi Toplantı Salonu

İHALEYE GİREBİLME ŞARTLARI
Bu ihaleye Ortak Girişim olarak teklif verilebilir.
İhaleye katılacak gerçek veya tüzel kişi veya kişilerde aşağıdaki şartlar aranır.
İsteklilerin;

  1. Nüfus Kayıt Örneği ve İkametgâh belgesi, Tebligat için Türkiye’de bir adres göstermesi,
  2. Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi vermesi, (ihale yılına ait 2024 yılı )
  1. Gerçek kişi olması halinde ilgisine göre Ticaret ve Sanayi Odası veya Esnaf ve Sanatkârlar siciline kayıtlı olduğunu gösterir belge.
  2. Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin idari merkezinin bulunduğu yer Mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde (2024 yılı) alınmış, tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge. (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığı’nca onaylanması gerekir.)
  1. İmza sirkülerini vermesi,
  1. Gerçek kişi olması halinde kişinin noter tasdikli imza sirküleri,Tüzel kişi olması halinde tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirkülerinin (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin bulunduğu ülkedeki Türk konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığı’nca onaylanması gerekir.)
  1. İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi. (Türkiye’de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk konsolosluğunca veya Türkiye Dış İşleri Bakanlığınca onaylanması gerekir.)
  2. 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair belge (Yasaklı Olunmadığına Dair Taahhütname Örneği), İlgili şartnamenin ekinde bulunmaktadır.
  3. İşin muhammen bedelinin %3’ü (Yüzde Üç) oranında Çubuk Belediyesi Başkanlığı adına alınmış 5.856,40 TL. (Beşbinsekizyüzellialtılira Kırkkuruş) Geçici teminat mektubu (süresiz) vermesi. (Geçici teminatlar nakit para ise) Çubuk Belediyesi Veznesine yatırılıp alınacak alındı makbuzu verilecektir.
  4. Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler:
  1. İsteklilerin, son 10 yıl içinde tek sözleşmeye dayalı tahmini bedel tutarının %50 oranında yıkım işi yaptığına iş bitirme belgesi, Benzer iş olarak yıkım işleri veya çelik konstrüksiyon veya her türlü metal sökümü işleri kabul edilecektir.
  2. Mezuniyet belgeleri/diplomalar: İnşaat Mühendisi Diploması İhale Konusu benzer işlere denk sayılacaktır.

(Mühendis lisans belgelerinin her yıl için iş deneyim değeri)

  1. Bu işin İhale Şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi.
  • İstekli şirket ise onaylı şirket tüzüğü ile birlikte şirket ortaklarını ve bunların hisse ve görevlerini belirten belge,
  1. Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler,
  1. Binaların Yıkılması Hakkında Yönetmeliğin ikinci bölüm maddesi 5(4) binaların 02.03.2019 tarih 30702 sayılı resmi gazetede yayınlanan yapı müteahhitlerinin sınıflandırılması ve kayıtlarının tutulması yönetmeliğine göre; Y1 veya Y2 belgelerinden biri olan istekliler ilgili belgelerden herhangi birini sunmak zorundadır.
  2. Şartname ve ekleri 500,00 TL bedel karşılığında ihale tarihinden en geç 1 gün önce mesai saati bitimine kadar satın alınabilir. İhale ile ilgili bilgi ve belgeler Çubuk Belediye Başkanlığı Fen Müdürlüğü’nde görülebilir.
  1. Ortak Girişim olarak ihaleye iştirak edilmesi halinde, yukarıda istenilen belgelerin (“G” bendi hariç) tamamı Ortak Girişimin ortaklarınca ayrı ayrı karşılanacaktır. Ancak, Geçici Teminat, Ortak Girişim ortaklarınca müştereken de karşılanabilir. “G” bendinde istenilen belgeler için; pilot ortağın istenen asgari iş deneyim tutarının % 100'ünü, diğer ortakların her birinin ise, istenen asgari iş deneyim tutarının en az % 40’ını sağlaması zorunludur.
#ilangovtr BASIN NO: ILN01985808