CUMA MESAJLARI 2023! En güzel, anlamlı, ayetli, dualı, uzun, kısa, resimli Cuma mesajları! Hayırlı Cuma mesajları

CUMA MESAJLARI 2023! En güzel, anlamlı, ayetli, dualı, uzun, kısa, resimli Cuma mesajları! Hayırlı Cuma mesajları

Cuma mesajları arasından seçebileceğiniz en güzel, anlamlı, ayetli, dualı, uzun, kısa ve resimli mesajları sizler için derledik.

Müslümanların kutsal günü olan Cuma, her hafta birçok kişi tarafından özel bir anlam taşıyor. Bu özel günü daha anlamlı kılmak ve sevdiklerinizi hatırlamak için en güzel Cuma mesajları 2023 yılında da paylaşılmaya devam ediyor.

Cuma gününün bereketini ve dua zamanını en iyi şekilde değerlendirmek isteyenler için, işte en güzel, anlamlı, ayetli, dualı, uzun, kısa ve resimli Cuma mesajları!

CUMA MESAJLARI

  • Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.
  • Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar

hayrli-cuma.jpg

  • "Bugün, geleceğimize umutla bakmanın ve dualarımızı yürekten yapmanın en güzel zamanıdır. Cumanız mübarek olsun!"

  • "Rabbim, dualarımızı kabul etsin, yüzümüzü güldürsün, hayatımıza huzur ve bereket versin. Hayırlı Cumalar dilerim."

  • Yerin, göğün, mülkün ve her türlü iyiliğin sahibi, Yüce Mevla’mın ümidinizi kaybettiğinizde sizin için yazdığı kaderin, hayallerinizden daha güzel olduğunu hatırlatacağı, gönlünüzce bir gün olsun inşallah. Hayırlı cumalar.

  • Allah’ım dilimizden ve gönlümüzden adını eksik etme Bizlere senin sevdiklerinin arasında olmayı ve cemalini görebilmeyi nasip et. Hayırlı Cumalar…

  • Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Âmin, cumamız mübarek olsun.
    Nefret olan yere sevgi, ümitsizlik olan yere ümit, üzüntü olan yere sevinçler dolsun taşsın inşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar...

  • Allah’ım musibetin yaşandığı bu günlerde tüm insanlara şifa ve sabır ihsan eyle. Bizleri yeniden Cuma saflarında bir araya getirmeyi nasip eyle. Tüm İslam alemine hayırlı cumalar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.