Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeyi Kandil'e emanet etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu ülkeyi Kandil'e emanet etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Şehir Hastanesi açılışında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli Şehir Hastanesi açılışında açıklamalarda bulundu.

"YARADILANI SEVERİZ YARADANDAN ÖTÜRÜ"

Durmaksızın çalışmaya devam edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal, senin SSK başkanı olduğunda hastanelerin durumu ortadaydı. Hastanelerde hastalarımız rehin alınıp veya rehine alınıp oralarda öldüler. Kimdi o zaman SSK'nın başında bay bay Kemal.

Bunlara bu vatan telim edilir mi? Kandile bu ülke teslim edilir mi? Dün Diyarbakır'da ne dediler biliyor musunuz? Başkanım Ne olur bizi bunların eline bırakmayın. Kandil, bizim yavrularımızı kaçırdı mı? Kardeşlerin Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizi bunlar öldürdü mü? Hani siz Kürtlere kadir kıymet biçiyordunuz ne oldu. Bunların derdi Kürt falan değil. Biz Kürdüyle Türküyle Lazıyla Çerkezişyle, Abazasıyla, Boşnağıyla, yaradılanı severiz yaradndan ötürü anlayışıyla seviyoruz. Kocaeli Şehir Hastanesini yapmayı bize nasip ettiği için rabbime hamd ediyorum. Muhteşem bir hastane oldu. Gençler, bende sizlere aşığım. İnşallah ülkemizin tüm büyük şehirlerini bunun gibi şehirleri ile dolduruyoruz. Sırada İzmir var. Bayramdan önce yetiştirmeye çalışıyoruz" dedi.

"HER GÜN YALAN HER GÜN İFTİRA"

Hiç bir tuzağa düşmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın vatandaşlarımız nereyi tercih ediyor? Bizi tercih ediyor. Muhalefet her gün yeni bir yalan ve yeni bir iftira ile bu eserlere saldırıyor. Geçtiğimiz haftalarda Hatay'da gerçekleştirdiğimiz temel atma töreninde birileri dalga geçti. Şimdi o hastaneyi bir buçuk ay sonra açacağız. Bakalım birileri çıkıp özür dileyecek mi? Biliyorsunuz muhalefetin başındaki zatın kariyerinin önemli kısmı şehir hastaneleri ile uğraşmakla geçti. Geçtiğimiz 20 yıla sığdırdığımız asırlık yatırımlar daha önce olsaydı, bugün Türkiye bambaşka bir yerde olurdu. Umutlarını diri tutmak için 21 yıldır çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.