Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da halka seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da halka seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın Mamak ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da konuştu.

"ÇİRKİNLEŞMEYİ KABUL EDEMEM"

Gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş. Tabi niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi ama ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum. Şimdi tabi biz yola diğerleriyle devam ediyoruz.

14 Mayıs'ta Türkiye yüzyılı için hemen şimdi diyor muyuz? Birileri bizi seçim döneminde havayı gerdiğimizi söylüyorlar. Bizim tıpkı sevgimiz gibi öfkemizde milletimiz içindir. Seçimlerde her türlü sertliği kabul ederim ama çirkinleşmeyi kabul edemem. İlkokul, ortaokul, lise sıralarının üzerinde kitapları bulabiliyor muyuz? Maalesef bizim dönemimizde bu kitaplar yoktu.

Biz dedik ki aynı sıkıntıları yavrularımıza yaşatmayacağız. Gençlerimizi asla kendi arka bahçemiz olarak görmedik gençleri asla sosyal medya kampanyaları ile yönlendirilebilecek sıradan bireyler olarak görmedik" ifadelerini kullandı.

"KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDİK"

"Kimseyi ötekileştirmedik, herkesin yanında olduk" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu ülkenin tüm gençlerini öz evladımız gibi görüyoruz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklıyoruz. Tek şartımız var yeter ki ülkesine milletine hainlik yapmasın. Turizmde rekor üstüne rekor kırıyoruz, kendi sismik araştırma gemilerimizle doğalgazımı da kendimiz buluyoruz petrolümüzü de kendimiz buluyoruz.

Pazar günü tercihimizi doğrudan yana yapıyor muyuz? Ankara'da altyapı adına mevcut belediye başkanı bir şey yaptı mı ya? Ne yapıldıysa Melih Bey döneminde yapıldı."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.