Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'da seçim mitinginde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya'da seçim mitinginde konuştu.

"TÜRKİYE YÜZYILI'NI İNŞA EDECEĞİZ"

Halk için her şeyi yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya elindeki değerleri kazanca dönüştürmenin, çalışmanın değerini çok iyi bilir. Bu şehir ayrımcılığa itibar etmez. Ülkemizin ve dünyanın neresinden gelirse gelsin kucağını açar.

Burada yeni bir hayata başlamak isteyenleri kucaklar bu şehir. Aynı zamanda evlatlarının geleceği için kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Biz bunun için Antalya'yı seviyoruz. Ülkemizi nasıl güzelleştirdiysek inşallah Türkiye Yüzyılı'nı da beraber inşa edeceğiz.

Eser siyasetimizle daha iyi yerlere getireceğiz ülkemizi. Birileri de ülkenin birikimlerini paylaşmaya niyetleniyor. O masanın altındaki gizli ortak HDP'de yerini aldı. Baktılar 7 ortakla olmayacak iki büyükşehir belediye başkanını da aldılar 9'lu masa oldular. PKK ve FETO durur mu oldular size 11 ortak. Ağlanacak halimize gülüyoruz" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE OYUNLARA GELMEZ"

"Türkiye böyle bir oyunu asla kabul etmiyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde devam etti:

Kılıçdaroğlu'nu aday olarak karşımıza diken bir mekanizma var. Bu mekanizma CHP'yi asla önemsemiyor. Bunların derdi Türkiye'yi kendine gelemeyecek bir çukura itmektir ama başaramayacaklar. Antalya 14 Mayıs'ta çocuklarınızın geleceğine sahip çıkacaksınız. Türkiye Yüzyılı'nın inşası için Bismillah diyoruz. Antalya tamam diyorsa İnşallah bu iş tamamdır.

Terörist Selo Diyarbakır'da 51 kardeşimizin ölümüne neden oldu, şimdi ne diyorlar? Selo'yu çıkaracağız. Anlıyoruz ki Bay bay Kemal'in parlamentoda yaptığı görüşme buydu. Bunların düzgün bir şeyi yok. Hayatı yalan, hep fırıldaklarla dolaşıyor.

14 Mayıs'ta benim aziz milletim bu yalana dolana evet demeyecek. Kandil'de bunlara destek veriyor. Bu teröristlerin dini, bayrağı yok. Bay bay Kemal senin arkadaşın Kandil, onlarla beraber bu yoldasın. Ama 14 Mayıs'ta benim halkım sana sandıkları mezar edecek.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.