Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlıklar ve kamu kurumlarında görevden almalar ve atamalar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlıklar ve kamu kurumlarında görevden almalar ve atamalar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan yeni kararname ile bazı bakanlıklarda atamalar ve görevden almalar yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yeni atamalar dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlıklar ve kamu kurumlarında önemli atama ve görevden alma kararlarına imza attı. 13 Eylül 2025 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan kararlarla, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda yeni isimler atanırken, bazı kamu görevlilerinin görevden alındığı duyuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’deki atama ve görevden alma kararlarına göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda önemli değişiklikler yapıldı. Bakanlık bünyesinde açık bulunan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığı’na Ömer Şahin atandı. Ayrıca, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı’nda da bir atama gerçekleşti; Mürsel Baki, Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü’ne Genel Müdür Yardımcısı olarak getirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nda ise Mardin İl Müdürü Muzaffer Akçam görevden alındı. Bu görevden alma, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2'nci maddesi gereğince gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.