Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da halka seslendi

"DERTLEŞMEYE GELDİK"

Her zaman Batmanlı kardeşlerimizin sorunlarını dinledik ve çözüm aradık. Buraya miting yapmaya gelmedik, bizler buraya sizlerle dertleşmeye geldik. Biz, Batmanlıyla kader ve yol arkadaşıyız. Batmanlı kardeşlerim, birilerini sandığa gömecektir. Kimse bizim gönüllerimizin arasına duvarlar öremez, fitne öremez. Ebedi ve ezeli dostluğumuzu kimse bölemez ve ayıramaz. Her zaman ne diyoruz? Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Acısıyla, tatlısıyla biz bu ülkenin hikayesini beraber yazdık, beraber bu ülkeyi özgürleştirdik. Tek partili döneme beraber son verdik.

"BERABER PÜSKÜRTTÜK"

"15 Temmuz'da FETÖCÜ hainlerin saldırılarını beraber püskürttük. Birileri gibi tankların arasından sıvışıp gitmedik. Bu ülkemizi hep beraber kurtardık. Milli iradenin teminatı olan cumhurbaşkanlığı sistemini birlikte gerçekleştirdik. 14 Mayıs çok önemli. 14 Mayıs'ta cumhuriyetimizin yeni asrını belirleyeceğiz. Kardeşlerim, bir 'Selo' var. Bu Selo, Diyarbakır'da 51 kürt kardeşimizin kanına girmedi mi? Bay bay Kemal ne diyor? Selo'yu çıkaracağız diyor. Benim kardeşlerim arkamda olduğu sürece çıkaramazlar. İktidarda Cumhur ittifakı olduğu sürece çıkaramayacaklar."

"SENİN YALANCI BAHARINA İNANMAZ"

"Londra tefecileriden 300 milyar dolar alacakmış. Adam yalancı! Sabah yalan konuşuyor, akşam yalan konuşuyor. Benim Batmanlı kardeşim senin yalancı bahar oyunlarına gelmez, sana inanmaz. 21 yıl boyunca önümüze hangi tuzakların kurulduğunu çok iyi hatırlıyorsunuz, analar ağlamasın diye çok ciddi çabalar harcadık. Vatandaşına tepeden bakan ceberrut devlet anlayışını sizlerin desteğiyle biz değiştirdik. Batmanlı kardeşlerim, helal para kazanmak ve evine rızık götürmek için artık gurbete gitmiyor. Batmanlı kardeşim artık sokaklarında, dağlarında, ovalarında rahat bir şekilde güvenle gezebiliyor. Türkiye, terör belasından kurtuldukça, ekonomiden sanayiye çok büyük adımlar atacağız. Diyarbakır anaları artık ağlamayacaktır. Bay bay Kemal, Diyarbakır analarını bir kez olsun ziyaret etmedi. Evlerden bir daha ağıt sesi yükselmeyecek ve çocuklarımızı evden kimse kaçıramayacak. Benim Kürt kardeşimi, kimse tehdit edemeyecek."

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.