Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz'da halka seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz'da halka seslendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Beykoz'da halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beykoz'da halka seslendi.

"COŞKUMUZU KAYBETMEYELİM"

Coşkularını asla kaybetmeyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Beykoz bugün bir başka güzel, Beykoz bugün bir başka muhteşem güzel, Beykoz'un güzel insanlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Meydanlara sığmayan şu muhabbetiniz için teşekkür ederim. Rabbime bana sizler gibi yol arkadaşı verdiği için ham ederim.

Bu meydanda sadece kem gözleri kıskandıran büyük bir sevdayı değil aynı zamanda günden güne büyüyen tarihi bir zaferi görüyorum. Bu meydanda kadınıyla erkeğiyle çocuklarıyla büyüyen on binlerce nefer görüyorum. Bu meydanda istiklal aşığı demokrasi kahramanları görüyorum. Coşkumuzu asla kaybetmeyelim, tıpkı bugün bu meydana koştuğumuz gibi yarın da sandığa koşalım" ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİMİZ KAZANACAK"

Mahsunlar kazanacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta yarım bıraktığımız işi inşallah yarın aradaki farkı daha da açarak zaferimizi kazanalım. Sadece cumhur ittifakı olarak değil 85 milyon olarak adımızı tarihe yazdıracağız. Bir önceki seçimde sandığa giden hiçbir kardeşimiz fire vermeyecek, gidemeyen varsa onları da teşvik edeceğiz.

Gençler öyle bir kazanacağız kim tüm Türkiye kazanacak. Dünyanın dört bir yanında ellerini semaya açan mazlum ve mahsunlar kazanacak. Yüreği kıpır kıpır olan gençlerimiz kazanacak. 28 Mayıs seçimlerinden kazanmış olarak çıkacağız. Şu ana kadar yurt dışındaki 2 milyon vatandaşımız oy kullandı, o oylar Ankara'ya geldi, o torbalardan da cumhur ittifakı çıkacak" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.