Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesindeki valilerden bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan deprem bölgesindeki valilerden bilgi aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya, Adana, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye ve Şanlıurfa valileri ile telefonda görüştü. Erdoğan, deprem sonrası durum ve arama kurtarma faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesi valileri ile görüşme yaptığı açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Adana Valisi Süleyman Elban, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, Gaziantep Valisi Davut Gül, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile telefonda görüştü. Aynı zamanda, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidini Beyazgül ile de telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmelerde, depremden etkilenen bölgelerdeki durum ve arama kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.