Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı için geliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye Yüzyılı için geliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan Edirne'de düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne Selimiye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

"TERÖRİSTLER BUNLARI DESTEKLİYOR"

Bütün terörsitlerin karşılarında olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rumeli'ye asla elveda dememiş bir şehirdir Edirne. CHP miting yapıyor meydanı bölücü örgüt sempatizanları dolduruyor. Bir de dişe diş kana kan diye slogan atıyorlar. Teröristler Bay bay Kemal'e destek açıklaması yapıyor. Selo cezaevinden destek mesajları yayınlıyor. Yurtdışına kaçan FETO'cular CHP'nin basın sorumluluğunu yapıyor. Bütün teröristler bunları destekliyor.

Dönüp de bölücülere tek kelime etmiyorlar. Hepsiyle kapalı kapılar ardında pazarlık yapıyorlar, kimine bakanlık kimine cezaevlerini boşaltma sözü vermişler. Neymiş İmralı'nın kapısını kıracaklarmış. Ben burada olduğum sürece hakkı hukuku adaleti size teslim etmeyiz. Kimine de ekonomimizi fetöcülere teslim etme sözü vermiş. Yahu sen avucunu yalarsın avucunu, senin gibilere bu tefeciler para vermez. Atatürk Havalimanı'nı Amerika'ya vereceklermiş.

Dün gördünüz 1 milyon 700 bin kişi vardı. Bay bay Kemal'i kimlerin desteklediğine baktığımızda tablo ortaya çıkıyor. Gittiğimiz her şehirde milletimiz bizi her yerde destekliyor, bağrına basıyor. Namus şeref sözü diyerek verdiği sözlerin tersini yapanlara bu ülke emanet edilmez. Vaat diye anlattıklarının yarısı yapılmış yarısı da saçma sapan şeyler olana ülke emanet edilmez" ifadelerini kullandı.

"BUNLARIN HAYATI YALAN"

AK Parti'de LGBT görülmeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunların hepsi LGBT'yi destekliyor. Ama AK Parti'de böyle şeyler göremezsiniz. Bunların hayatı yalan hayatı. Bakırköy Belediye Başkanı'nın evine neden gitti açıklasın. O kadar insan kendini mermilere siper ederken neden gitti? Benim milletim bunlara değil ülkeyi günahını bile vermez.

14 Mayıs'ta hak ettiklerini alacaklar. 14 Mayıs sabahı bunların limona ihtiyacın olacak, Ayılana gazoz bayılana limon. Utanmadan provakasyon yaparak bizi karalamaya çalışıyorlar. Milleti tahrik ederek yaşayacakları hezimete şimdiden kılıf arıyorlar. Şu anda Edirne'de karşımda 25 bin kişi var. Dik duruyoruz ama şu 25 bin inşallah haftaya pazar günü sandıkları patlatacaklar.

Aynı senaryoyu bütün seçimlerde sergilediler, bu sefer başaramayacaklar. Ezeli ve ebedi kardeşliğimize halel getiremeyecekler. Her gün ahbaplarını arıyarak kendisine 14 Mayıs'ın önemini anlatmanızı istiyorum" dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.