Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rami Kütüphnesi'nde gençlerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çeşitli mecralardan kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rami Kütüphanesi'nde gençlerle buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Burası geçmişi itibariyle meşhur Rami Kışlası'ydı. Daha sonra Rami Gıda çarşısı oldu. Ben burada çalıştım, halini bilirim buraların. Daha sonra Kültür Bakanımızla konuştuk, şu mezbelelik yeri bu hale getirdi" dedi.

"BU ZAT GENÇLERE GÜVENMİYOR"

CHP'nin gençlere güvenmediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gençleri özellikle seçilme ihtimali olmayan yerlerden sıralardan CHP aday gösterdi. Peki neden? Çünkü bu zat gençlere güvenmiyor. Gençlerin ülkeye ve millete hizmet etmesini istemiyor. Gençleri kendisine en büyük rakip olarak görüyor. Gençlerimizin karar mekanizmalarında yer almasına tahammül edemeyenlere en iyi cevabı siz gençlerimizin 28 Mayıs'ta vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

"SİZİ İDEALLERİNİZDEN KOPARMASINA MÜSAADE ETMEYİN"

Gençlerin üzerinde önemli bir görev olduğuna dikkat çeken Erdoğan, "Gençler kimsenin sizi ideallerinizden koparmasına müsaade etmeyin. Çeşitli mecralardan kasıtlı olarak yayılan umutsuzluk dalgalarına asla prim vermeyin. Gençler sizin üzerinizde önemli bir görev daha var. Bunu siyasette mezara gömmek için 28 Mayıs'ta kararı ona göre verin. Bu zaten hesap uzmanlığından emekli olmuştu gelin bunu siyasetten de emekli edelim" ifadelerini kullandı.

"GENÇLERİMİZİN YETER DİYECEĞİNDEN ŞÜPHE DUYMUYORUM"

En fayadalı olmaları gerektiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "6 deprem şehrimizi Devlet beyle birlikte dolaşacağız, ziyaret edeceğiz. Ne sıkıntı varsa hep birlikte giderelim istiyoruz. Biz ayırma tabi tutmadan en faydalı olmak zorundayız. Sizi korkutmaya çalışanlara, hayallerinizi elinizden almaya çalışanlara, sizleri kullanmak isteyenlere gençlerimizin yeter diyeceğinden şüphe duymuyorum" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.