Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Elektrik ve doğalgazda indirim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde: Elektrik ve doğalgazda indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

TOGG'DA 177 BİNİN ÜZERİNDE SİPARİŞ ALDIK

TOGG'da ön siparişlerden memnun olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Depremzede kardeşlerime sesleniyorum seçim sürecinin sizi unutturmasına asla izin vermeyeceğiz. Giderek artan tehditler bir yana dursun bizim kalbimizde her zaman deprem bölgesi olacak. Altyapısı ve diğer tüm hizmetleriyle yeni bir şehir gibi kurduğumuz geçici barınma merkezlerinin yapımı sürecek. Eğitimden sağlığa hiç bir hizmeti eksik bırakmadan deprem bölgesini normaline döndüreceğiz. Sağlık hizmetlerini mevcut hastanelerde verirken yeni hastaneleri de devreye alıyoruz.

Ülkemizin 11 şehrinin gözü yaşlıyken bazılarının vur patlasın çal oynasın yapmasına gözümüzü yumamayız. Acılar paylaştıkça hafifleyecek. 85 milyon bir ve beraber olarak devam edeceğiz. Kalıcı konutlarımızın inşasına söz verdiğimiz şekilde 1 yıl içinde bitecek şekilde devam ediyoruz. Atmadıkları çamur kalmayan TOGG'da 177 binin üzerinde ön sipariş aldık. Gerçek anlamda ilk yerli otomobilimize halkımızın sahip çıktığını görüyoruz. Her başarının ardında böyle bir emek büyük bir sabır büyük bir gayret vardır. Üretilecek ilk TOGG'a biz talip olmuştuk Pazar günü inşallah alacağız." dedi.

"ELEKTRİK VE DOĞALGAZDA İNDİRİM"

Milletimizin hakkını yedirmeyeceğiz diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde konuştu:

"Karadeniz gazının Filyos işleme tesisine getirilmesi açılışı yaparken halkımıza çok güzel yeni müjdeler vereceğiz. Konu enerjiden açılmışken müjdeyi paylaşalım. Elektirikte nisan ayından itibaren yüzde 15 indirime gidiyoruz. Nisan ayından itibaren sanayide kullanılan doğalgazda yüzde 20 indirime gidiyoruz. Kamuya ve özel sektöre ait ocaklarda deprem bölgesinde çalışan 10 bin madencimiz gönlümüzü kazanmıştır. Türkiye madenciler kurumuna bin madenci alacağız. Tamamlanan pek çok projemizin açılışını yapacağız. Emekli maaşların alt sınırını 7500 e yükselten düzenlemeden 42 bin güvenlik korucumuz da istifade edebilecek.

Bu ülkede istisnasız herkesi bağrına basan özgürlük veren biz olduk. Hatırlarsanız 2002 seçimlerine tek başına iş başına diyerek girmiştik. Ve milletimiz bizi ödüllendirmişti. Ülkemizin yeni yönetim sisteminin ilk seçimi 2018 'de vakit Türkiye vakti demiştik. İnşallah 14 Mayıs'ta Türkiye yüzyılı vizyonuyla milletimizden destek isteyeceğiz. Biz milletimize güveniyoruz. 14 Mayıs'ta da en doğru kararı vereceklerine inanıyoruz. 20 yıllık yolculuk inşallah devam edecek. Bu tekerlek tümsekte kalmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın inşasına kimse ket vuramayacak. Yedili koalisyon kesin bir yenilgiye uğrayıp siyasi mefta olacak. Mitinglerimizde yüksek sesli müzik kullanmayacağız. Varsa bir hadsizlik gerekli cevabı vereceğiz. Aziz milletimizin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"MİLLETİMİZE TEKER TEKER ANLATACAĞIZ"

Muhalefetin terör örgütleriyle arasına mesafe koyamadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kandil'deki terörist başları neler söylüyor? Bizim anlatmamıza gerek var mı? Ve şu anda ana muhalefetin başındaki zat terör örgütünü nasıl tanımlıyor, arkadaşları nasıl tanımlıyor. Bakıyorsunuz yavru muhalefet o da nasıl tanımlıyor? Biz seçimlere kadar bunları milletimize teker teker anlatacağız. Hiçbir siyasi parti terör örgütleriyle arasındaki mesafeyi net olarak belirlemeden meşrutiyetini konuşamaz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.