Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber inşa edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye yüzyılını sizlerle beraber inşa edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında "Milletimizin iradesine saygı göstererek hizmetlerimize devam ediyoruz. Milletimize parmak sallamak yerine hatayı kendimizde arıyoruz, nerede eksiğimiz varsa onu düzeltmeye çalışıyoruz. Gerek deprem alanının büyüklüğü gerekse çetin hava şartları sebebiyle ilk günlerde bazı zorluklarla karşılaşsak da kısa sürede toparlandık. Gönüller kazanmak, bir insanımıza daha ulaşıp saflarımıza katmak için uğraşacağız. Devletimizin ve milletimizin tüm imkanlarını deprem bölgelerimiz için seferber ettik. Arama kurtarma, yardım, destek ve yeniden inşa çalışmalarımızda depremzedelerimizi bir an olsun yalnız bırakmadık. Bu arada Antakya Küçük Sanayi Sitemizi yeniden inşa edip orayı da ayağa kaldıracağız. Bu konuda inşallah bu beklenti içerisinde olanlar herhangi bir endişe taşımasınlar. Ülkemiz genelinde 130 bin konut 36 bin köy evi 5 bin ahır olmak üzere bağımsız bölümün inşa sürecini başlattık. Hatay'da 27 bin konut, 7 bine köy evi, 700'e yakın ahırın yapımına başladık. Toplam 251 bine yakın afet konutu inşa edeceğiz. Muhalefetin diline doladığı Defne Hastanemizi de bugün açıyoruz." şeklinde konuştu.

AYRIM YAPMADIK BUNDAN SONRADA YAPMAYACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Kardeşlerim biraz sonra defnedeki hastanemizin açılışını yapacağız. Bu hastanenin temelini attığımız zaman muhalefet ne dedi 3 ayda hastanemi yapılır dedi. Bunlar zavallı, yaparsa reis yapar. Biz arazi adamıyız biz çalışarak geliyoruz, üreterek geliyoruz. Eşek ölür kalır semeri insan ölür kalır eseri. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Ayrım yapmadık bundan sonrada yapmayacağız. Tayyip Erdoğan böyle tanındı böyle tanınmaya devam edecek. Kampanya döneminde bir gözümüz ve kulağımız hep buradaydı. Yapılan her işi karşılaşılan her sorunu bizzat takip ettik. Sizin her meseleniz bizim de meselemizdir. Sizin derdiniz bizim de derdimiz. Sizin sevinciniz bizim de sevincimizdir. Sizin gündeminizde ne varsa bizim gündemimizde aynısı var. Hiçbir meseleyi görmezden gelmiyor, çözümü için çaba harcıyoruz. İnşallah 28 Mayıs'tan sonra Türkiye yüzyılını sizlerle beraber inşa edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

GÜMBÜR GÜMBÜR ÇALIŞALIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarını sonlandırırken milletvekilleri seçimlerine de değinerek "Afetten sadece 15 gün sonra konutların inşaatı için ilk kazmayı vurmuştuk. İnşaatlar devam ediyor bunları da Eylül Ekim'e kadar bitirmenin gayreti içerisindeyiz. Kardeşlerim depremin bize hatırlattığı gerçeklerden biriside fani olduğumuzdur bugün varız ama yarın ne olacağımızı Allah bilir. Yalanla yatıp yalanla kalkanlardan olmadık. Bunlar talimatı nereden alıyor kandilden alıyor teröristlerden alıyor. Amacımız 319 bini ilk yıl içinde olmak üzere 650 bin konutu hak sahiplerine teslim etmek. Sizlerden gayret istiyorum bu hafta sonuna kadar gümbür gümbür çalışalım Pazar akşamını Pazartesi'ye mutlu bir şekilde bağlayalım. Milletimiz meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek iradesini beyan etti. Tüm kardeşlerimden sandıklara mutlaka giderek oylarını kullanmalarını istirham ediyorum. Sizleri Allah için seviyorum. Yeniden buluşmak dileğiyle inşallah bu zaferin arkasından sizlere teşekkür ziyareti için muhakkak geleceğim. Allah'a emanet olunuz " dedi.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.