Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Ümraniye'de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul Ümraniye'de konuştu.

"TEFECİ MASASINI EZER GEÇERİZ"

"Bir oy bu kardeşinize bir oy Cumhur İttifakı'na diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Biz 14 Mayıs seçimlerini ülkemizin geleceğine milletimizin kazanımlarına sahip çıktığımız demokrasi şöleni olarak görüyoruz. Ne gerekiyorsa yapacağız ve bu işin ilk turda bitmesini sağlayacağız. Biz böyle bir oldukça koalisyon masasını da tefeci masasını da ezer geçeriz.

Benim gençlerim bunlara geleceğini emanet eder mi? Ya bunlar terörist, teröristlerle ele ele gezenlere ülkemi emanet eder mi? Öyleyse yarın ne yapacağımızı biliyoruz değil mi? Bir oy bu kardeşinize bir oy Cumhur İttifakına"

"ESER VE HİZMET SİYASETİ YAPTIK"

Eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz 21 yılda ülkemize asırlık eser ve hizmetler kazandırdık. Ben şunları yaptım diyebileceği eser var mı? Haliç'i tertemiz hale getirdik. Ömerli'den karşı yakaya suyu biz geçirdik.

Boğazın suyunu biz tünellerle Haliç'e akıttık Haliç'in suyunu bembeyaz yaptık. Yaparsa AK Parti yapar. Milletimiz eser istiyor. Ayasofya'yı inşa ve ihya ettik. Meral Hanım 'Yapamazsın' diyordu. Yaptık mı? Ayasofya'yı açmak için imzayı atmak bu fakire ve arkadaşlarına nasip oldu. Türkiye genelinde 76 olan üniversite sayısını 208'e çıkardık. 81 ilde üniversite var. Bugüne kadar girdiğimiz 15 seçimi milletimize yaptığımız hizmetler sayesinde kazandık" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.