Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de konuştu: "İzmir'e bu güzellikler yakışır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de konuştu: "İzmir'e bu güzellikler yakışır"

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de konuştu.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan vesayet tehditlerinden korkmadıklarını belirterek, "Terör örgütlerine müsaade etmedik. Bay bay Kemal gibi onla bunla kapalı kapılar ardında konuşmadık. Bu seçim Bay bay Kemal'i uğurlama seçimi olmalıdır. Durmak yok yola devam diyoruz. Bu katılımı görünce inanıyorum" şeklinde konuştu.

"BİZ YAPTIK BİZ"

Konuşmasında muhalefete yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konuşuyor sürekli bir şeyler diyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi her yağmurda neler oluyor görüyoruz. İzmir'e kaç saatte geliyorduk 7 buçuk saatte şimdi kaç saat 3 saat 15 dakika. Şurada Manisa o geçitler neydi öyle? Açtık yolları oradan rahatlıkla geçebiliyorsunuz artık. Niye? Çünkü İzmir'e bu güzellikler yakışır. Menderes havalimanını İzmir'e kim yaptı? Bay Kemal sen görmedin, biz yaptık biz. Stadyumları yaptık mı? Gençlik bu stadyumlarla hareketlendi" ifadelerini kullandı.

"BEN HALKIMA İNANIYORUM"

TCG Anadolu gemisinin Alsancak Limanı'na geleceğini belirten Erdoğan, "TCG Anadolu Alsancak Limanı'na geliyor. Gezmeyi unutmayın. Yatırımla istihdamla, üretimle her sene rekoru biz kırıyoruz. Kurtuluşun ve kuruluşun şehri İzmir, Türkiye Yüzyılı'na hazırlanıyor. Bay Kemal sen İzmir'in çöpten, çukurdan, çamurdan kurtaramadın. Bu muhteşem insanlar sana yürü Kemal demeyecek. Ben halkıma inanıyorum. Kandil'den çıkıyor konuşuyor: "Oyumuz Bay Kemal'e!" Yahu Kandil'e izin verir mi benim İzmirlim. Bunları sandığa gömüyoruz inşallah" diye konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.