Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz kazanırsak herkes kazanır

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz kazanırsak herkes kazanır

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kahramanmaraş'ta halka seslendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'ta vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her seçimde yaşadıkları hezimeti 14 Mayıs'ta da yaşadılar. Biz kazanırsak herkes kazanır" ifadelerini kullandı.

"ÇALIŞMALAR TAM GAZ SÜRÜYOR"

Köy evlerinin teslmini etap etap yapacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gördüğünüz gibi çalışmalar tam gaz sürüyor. Bu arada değerli kardeşilerim Ulaştırma Bakanlığımız pazartesi günü Elbistan-Malatya yolunun ihalesini gerçekleştiriyor. Önümüzdeki Kasım ayından itibaren kalıcı konutları hak sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" şeklinde konuştu.

"İŞİMİZİ YARIM BIRAKMAYACAĞIZ"

Kahramanmaraş'taki vatandaşlara teşekkür ederek konuşmasına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kardeşlerim biz ülkemizi güçlendirme, deprem bölgesindeki şehirlerimizi ayağa kaldırma çalışmalarını yürütürken birileri buralarda tursitik gezi yapıp resim çektirip gidiyordu. Hatay Defne'de hastaneyi 3 ay gibi kısa bir sürede yaptık ve yarın açılışını gerçekleştireceğiz. Bugün evlatlarımıza bırakacağımız güçlü Türkiye'nin müjdesini paylaşma günüdür. İşte buna sahip çıktınız. 28 Mayıs'ta işimizi yarım bırakmayacağız ve tamama erdireceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.