Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de vatandaşlara seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de konuştu.

"14 MAYIS'TA CEVABINI VERECEKSİNİZ"

14 Mayıs'ta halkın gerekeni yapacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal bak Kayseri ne diyor? 14 Mayıs'ta da bu cevabı verecek miyiz? Şov ve istismar için deprem bölgesine gidenler onlar sırtını dönse dahi, biz hizmetimizi sürdürmeye devam edeceğiz ve onları sahipsiz bırakmayacağız.

Depremde hayatını kaybeden kardeşlerime, Allah'tan rahmet diliyorum Kayseri'yle biz yol arkadaşı değil, kader arkadaşıyız. Biz Kayseri ile birbirimize bağlıyız. 15 Temmuz'da milli iradeyi beraber savunduk. Teröristleri beraber püskürttük" ifadelerini kullandı.

"ENFLASYONA HALKIMIZI EZDİRMEDİK"

Enflasyona halkı ezdirmediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Daha önce hayal dahi edilemeyen projeleri beraber yaptık. Depreme rağmen emeklisini, işçisini, çalışanımızı asla enflasyona ezdirmedik. Ülkemizin başarısında Tayyip Erdoğan kadar, Kayseri'nin de başarısı var.

Hangi mezhebe, kökene, inanca sahip olursa olsun, önce vatan diyenlerle bu işleri başardık. Türkiye'yi dünyanın en iyi 10 ekonomisi yap ana kadar durmadan çalışacağız. 14 Mayıs'a kadar Kayseri'de her kapıyı çalacağız. Kırgınlık, küskünlük bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.