Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nice badirelerin üstesinden geldik

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nice badirelerin üstesinden geldik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde halka seslendi.

"BİZİ KİMSE BÖLEMEZ AYIRAMAZ"

'Bizi kimse bölemez ayıramaz' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bu CHP’ye PKK’ya vatanımızı böldürtmeyeceğiz. Nice badirelerin üstesinden geldik, bunlara fırsat vermedik. İnşallah 14 Mayısta ’da aynını başaracağız. Birliğimize beraberliğimize sahip çıkacağız. Bizi Alevi, Sünni diye ayırmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğiz. Roman kardeşlerime ayrımcılık yapanlara asla fırsat vermeyeceğim.

Tüm Roman kardeşlerimi selamlıyorum. Büyük ve güçlü Türkiye'yi sizlerle birlikte kuracağız. Ne diyo bunlar? Selo'yu içerden çıkaracakmış. Bunlar Diyarbakır'da 51 tane Kürt kardeşimizi öldürdüler. Bunun için 14 Mayıs çok önemli Pazar günü sandıklara gidecek ve oyumuzu kullanacağız. Biraz sonra sizlere izleteceğim videolardaki gerçekleri izah edeceksiniz yakınlarınıza. Kırklareli'nde kapısı çalınmamış kimseyi bırakmayacağız. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde de milletimizin kalbini kazanacağız."

"KALE İÇERDEN FETHEDİLİR"

Kaleyi içerden fethedeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "14 Mayıs'ta durmak yok yola devam diyoruz.. Allah hepinizden razı olsun. Kırklareli'nin benim siyasi hayatımda yeri büyüktür. Kırklareli beni Pınarhisar'da misafir etti. Bize yapılanları hiç bir zaman unutmadık. Milletimin bu duruşa nasıl karşı çıktığını unutmadık. Pınarhisar'ı bir zindan olarak görmedik. Yeni bir başlangıcın ilk adımı olarak gördük. Türkiye'ye dair hayallerimizi Pınarhisar'da somutlaştırdık. Ülkemizi 21 yılda tarihinin en önemli yatırımlarıyla buluşturduk. 81 ili nakış nakış dokuduk.

100 yılın işini 20 yıla sığdırdık. Bürokratik vesayetin takoz koyduğu projelerimizi burada saymaya kalksak bitiremeyiz. İnşallah bundan sonra da yolumuza bu şekilde devam edeceğiz ve yanımızda da siz olacaksınız. Kırklareli'nin desteğiyle her şeyi başaracağız. Kapı kapı dolaşalım. Bu defa Kırklareli'nden sandıkları patlatacağız. Bunların her seçim öncesi açtığı bir vaat bohçası var, her yerde sallıyorlar. Çiftçiye bedava traktör dediler. Çiftçiye soruyorum bedava traktör geldi mi? Hayır verdikleri sözleri tutamıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.