Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Pusulada iki farklı gelecek olacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Pusulada iki farklı gelecek olacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memur-Sen Genel Kurulu'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Memur-Sen Genel Kurulu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 14 Mayıs seçimlerine dikkat çekerek, "14 Mayıs çok büyük önem taşıyor. Pusulada iki farklı gelecek, toplum olacak" dedi.

"TAVRINI HAKTAN YANA KOYMUŞTUR"

Memur-Sen Genel Kurulu'nda konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Memur-Sen'in kuruluş ilkeleri çerçevesinde önümüzdeki günlerde mücadelesini sürdüreceğine inanıyorum. 28 yıllı dönemde Memur-Sen daima tavrını haktan yana koymuştur. Memur-Sen gibi ayağı bu topraklara sağlam basan Türkiye merkezli hareket eden kuruluşlarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Memur-Sen arama kurtarma ekibi birçok insanı enkaz altından sağ çıkardı" ifadelerini kullandı.

"ENKAZ ALTINDA BIRAKMADIK"

Deprem felaketinde tüm kurumlarla sahada olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biliyorsunuz deprem felaketinde sizler canla başla çalışırken, kimileri de şov yapmanın peşinde koşuyordu. Bunlar devletin kurumlarını özellikle suçladılar. Yıkıntılar önünde bol bol poz verdiler. Afette evi yıkılan, hayatı alt üst olan kardeşlerimizi yeni yuvalarına kavuşturuncaya kadar durmayacağız. 319 bini ilk 1 yılda olmak üzere toplam 650 bin konutun inşasını tamamlayacağız. Tüm kurumlarımızla sahadayız. Deprem bölgesinde yürütülen tüm çalışmaları takip ediyoruz. Türkiye 6 Şubat'ta büyük bir deprem yaşadı. Milletimizi de devletimizi de enkaz altında bırakmadık" şeklinde konuştu.

MÜJDELER VERİLDİ

Konuşmasının sonlarında vatandaşlara müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde konuştu:

"Öğretmenlerimizden sağlıkçılarımıza kadar cumhuriyet tarihinin en büyük atamalarını yapıyoruz. 7 bin 500 lira üzerinde emekli aylığı alanları sevindirecek güzel haberler paylaşacağız. Temmuzda enflasyon farkı yanında, refah payı artışını da dikkate alan bir düzenleme yapacağız. Memurlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yine tutacağız. Aniden artan kira fiyatları ile ilgili olarak gerekli çalışmaları yapıyoruz. 14 Mayıs çok büyük önem taşıyor. Pusulada iki farklı gelecek, toplum olacak."

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.