Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail örgüt gibi davranmamalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail örgüt gibi davranmamalı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkan başlıklar:

"Türkiye Yüzyılı destanını Cumhur ittifakı olarak yazacağız, ittifaka katılmak isteyen herkese kapımız açık. Cumhur İttifakı'nın bu süreçte sergilediği sağlam ve ilkeli duruş, tarihe altın harflerle nakşolunmuştur. Bu vesileyle MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli başta olmak üzere Cumhur İttifakı'ndaki tüm ortaklarımıza bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Kuruluşumuzdan bugüne girdiğimiz her seçimde olduğu gibi 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde de oylarıyla, dualarıyla, destekleriyle yanımızda olan milletimizin tüm fertlerine, dünyanın dört bir yanındaki tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum."

"SİYASETİ TUZAKLARDAN VE POLEMİKLERDEN UZAK TUTMALIYIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmalarında "Anadolu insanının ferasetinden ve basiretinden nasibini almamış olanlar, suçu kendilerinde aramak yerine hala millete yüklemeye kalkıyor. Gönlüne girdiğimiz her vatandaşımız bizim için kazançtır, 2024 seçiminde şehirlerimizi gerçek belediyecilikle buluşturacağız. Genel merkezimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, il ve ilçe teşkilatlarımızla, üyelerimizle bu gerçeği bir an bile aklımızdan çıkarmadan çalışmalarımızı yürüteceğiz. Önce ben diyenlerin karşımızdakilerden bir farkı kalmaz, siyasetin tuzaklarından, polemiklerinden uzak durmalıyız" dedi.

"SAVAŞIN DA BİR AHLAKI VARDIR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyona ve İsrail - Filistin savaşına değinerek "Enflasyondaki yüksek oranlı artış tüm dünyanın sorunudur. üstesinden gelecek programlardan uyguluyoruz. Bir süre önce başlattığımız hava operasyonlarımızı devam ettireceğiz. Muhalefet kadrolarının milletten kopuk, daha çok iç mücadeleye dönük, ülkenin sorunlarına ilgisiz, lakayt, üretken değil çığırtkan tavrı sizleri şaşırtmasın. Bunlar hep böyleydi. İsrail örgüt gibi davranmamalı. Sivil insanları öldürmek ancak örgüt refleksidir. İsrail - Filistin arasındaki çatışmada sivillere yönelik hiçbir eylemi doğru bulmuyoruz. Bu bir savaş değil katliam. Savaşın da bir ahlakı var" ifadelerinde bulundu.

Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.