Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da düzenlenen mitingde konuştu.

"NEDEN RAHATSIZ OLUYORLAR"

Türkiye'nin başarılarından rahatsız olan insanlar olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Mecliste HDP ile neler konuştun neler görüştün söylesene Bay Kemal. Eline her mikrofonu alan HDP'nin PKK'nın tehdit dolu açıklamalarına ne yazık ki elleriyle kalp işareti yaparak karşılıyorlar. Biz yüzlerce milyar değerinde doğalgaz onlarca milyar değerinde petrol buluyoruz.

Bunlar sevinmek yerine karalar bağlıyor. Bu santralleri biz cebimize koyup götürmeyeceğiz bunların hepsi ülkenin kazancı devletin kârı. Bu tabloya bakınca insanın aklına ister istemez şu sorular geliyor Türkiye'nin enerji bağımsızlığını elde etmesinden kim rahatsız olur? Türkiye'nin savunma sanayi alanında bağımsızlığını elde etmesinden kim rahatsız olur? Her konuda sağlam altyapıya sahip olmasından kim rahatsız olur? Terörü yenen darbeyi püskürten Türkiye'den kim rahatsız olur? Bu ülkenin ekmeğini yemiş suyunu içmiş havasını solmuş hiç bir insan bunlardan rahatsız olmamalıdır" ifadelerini kullandı.

"BAY BAY KEMAL BU ÜLKEYE NE YAPTI?"

Refah seviyesini artıracaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Baktılar başka türlü olmuyor bu seçimde karşımıza bir masa ile birlikte çıktılar bunlar rastgele seçilmiş kişiler değildir. CHP'li komşularınıza sorun şu Bay Bay Kemal bu ülkeye ne yaptı? İzmir'de ne yaptılar İstanbul'da ne yaptılar Ankara'da ne yaptılar şimdi onları peşine takmış dolaşıyor bir şey yaptıkları da yok zaten.

Sadece küresel düzeyde ses getiren projelerle uğraşmadık, şehirlerimizi eşi benzeri görülmemiş yatırımlara kavuşturduk" şeklinde konuştu

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.