"Türkiye Yüzyılı için yarın değil bugün buradayız"

"Türkiye Yüzyılı için yarın değil bugün buradayız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti aday tanıtım toplantısında seçim beyannamesini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti aday tanıtım toplantısında seçim beyannamesini açıkladı.

"14 MAYIS'TA SANDIKLARI PATLATIYOR MUYUZ?"

Gelen herkese şükranlarını sunduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevginiz coşkunuz dosta güven veren düşmana korku veren aslan yürekleriniz için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Karşımdaki tabloyu Türkiye yüzyılının muştusu olarak görüyorum. Allah'ın izniyle yine bir 14 Mayıs arifesinde bir kez daha yeter söz milletindir diyerek söz de kararda gelecekte milletindir demek için biz bir aradayız. Kardeşlerim hayatlarını bu mücadeleye adamışların kiminin sonu dar ağacında bitmiş olsa da yüreklerdeki hak hukuk kalkınma ateşi hiç sönmedi. AK Parti bu kutlu mirasın son 21 yılı olarak milletimizle gönül gönüle omuz omuza tarihi bir demokrasi ve kalkınma mücadelesi yürütüyoruz. Tek başına iş başına diyerek gittik milletimiz bizi tek başımıza iktidara getirdi 2007 seçimlerinde durmak yok yola devam diyerek gittik. 2011 yılında istikrar sürsün diye gittik. milletimiz tercihini istikrardan yana kullandı. 2015 seçimlerine sen ben yok Türkiye var diyerek gittik. 2018 seçimlerine vakit Türkiye vakti diyerek gittik. Bugün de Türkiye yüzyılı için doğru adımlar diyerek bir kez daha milletimizin huzurundayız. Durmak yok yola devam. 14 Mayıs'ta inşallah sandıkları hep birlikte patlatıyor muyuz?" dedi.

"YARIN DEĞİL BUGÜN BURADAYIZ"

"Asıl devrimi zihinlerde yaptık." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan şu şekilde devam etti:

AK Parti'nin 14 Mayıs'ta milletimizin huzuruna çıkacak kadro olarak ahdimizi yenilemek için bir aradayız. Türkiye' Yüzyılını başlatmak için yarın değil bugün buradayız. Doğru zaman İzmir için hiç gecikmeden hemen şimdi hemen şimdi. Bizim yeter dememiz, bay bay Kemal’in yeter demesine benzemez. Hayatlarını bu mücadeleye adamış milletin adamlarının, kiminin sonu dar ağacında bitmiş olsa da yüreklerde yaktıkları; hak, hukuk, özgürlük, kalkınma ateşi hiç sönmedi. Darbeciler süngüleriyle bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Vesayetçilerin millete tepeden bakan kibirleri bu ateşi söndürmeyi başaramadı. Biz Türkiye’de sadece okul, hastane, yol, baraj gibi eserlerle sembolleşen bir kalkınma devrimi yapmakla kalmadık. Biz asıl devrimi zihinlerde yaptık, zihniyetlerde yaptık. Geçmişte bu ülkeye “karışamazsın” denilen ne varsa, hepsinde de değiştirici rol oynayabileceğimizi gösterdik" ifadelerini kullandı.

GENÇLERE MÜJDELER

Gençlere çeşitli alanlarda müjdeler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sağlık turizminde, dönem sonunda 3 milyon misafir ve 10 milyar dolar gelir hedefliyoruz. Bilhassa Kürt kardeşlerimizi, ne CHP faşizminin, ne HDP sapkınlığının, ne PKK zulmünün, ne de geçmişte acı örnekleri yaşanan baskı düzeninin karanlığına asla ve asla teslim etmeyeceğiz. Aile yapımızı, tüm sapkın akımlardan koruma yanında, her türlü maddi-manevi destekle güçlendireceğiz. Gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 GB ücretsiz internet vereceğiz" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.