Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 yıl sonra CHP'ye ilk ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 yıl sonra CHP'ye ilk ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün CHP'ye İade-i ziyarette bulunacak. 18 yıl sonra gerçekleşecek ziyarette Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'ne iade-i ziyarette bulunacak. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile kırk gün sonra ikinci kez bir araya gelecek.

İlk buluşma, 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşmiş ve yaklaşık bir saat 35 dakika sürmüştü. Bu kez adres ise CHP Genel Merkezi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son olarak 2006 yılında CHP Genel Merkezi'ne gitmiş ve o dönemki Genel Başkan Deniz Baykal'ı makamında ziyaret etmişti.

FORS BULUNAN BAYRAK YERLEŞTİRİLECEK

Görüşme öncesinde Özel'in makamında büyük bir değişiklik yapılmazken, sadece genel başkanın oturduğu koltuğun bir benzerinin konulduğu ifade edildi. Erdoğan'ın oturacağı koltuğun arkasına Türk bayrağı ile Cumhurbaşkanlığı forsu bulunan bayrağın yerleştirileceği öğrenildi.

GÜNDEM ANAYASA VE EKONOMİ

İki liderin görüşmede farklı gündem maddelerini ele alması bekleniyor. Erdoğan'ın yeni anayasa tartışmalarını gündeme taşıması, Özel'in ise ekonomik gelişmeleri konuşması öngörülüyor.

Görüşme öncesinde Özel, Parti Meclisi ve Merkez Yürütme Kurulu'nu toplayarak gündeme ilişkin son değerlendirmeleri parti yönetimiyle yapacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.