Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vize çıkışı: Siyasi şantaj olarak kullanılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan vize çıkışı: Siyasi şantaj olarak kullanılıyor

“TOBB Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vize sorunuyla ilgili siyasi şantaj’ ifadeleri dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde enflasyonla mücadele ve vize sorunu da vardı. "Yüksek enflasyon meselesini tek haneli rakamlara indirerek halkımızı rahatlatan bizdik, yine biz olacağız" diye konuşan Erdoğan, vize sorununun "siyasi şantaj" olarak kullanıldığını belirterek "İnşallah en kısa sürede hal yoluna koyacağız" şeklinde konuştu.

ENFLASYON VE VİZE GÖNDERMESİ

“Son dönemde adeta bir siyasi şantaj olarak kullanılan vize sorununu en kısa sürede hal yoluna koyacağız. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleriyle altın değerinde bir 5 sene daha kazandığımıza inanıyorum. Bir diğer gündem maddemiz enflasyonun yol açtığı sıkıntılar. Refah kayıplarını telafi edecek adımları atmakta kararlıyız.

Vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme politikasına sıkı sıkı bağlıyız. Yüksek enflasyon meselesini tek haneli rakamlara indirerek halkımızı rahatlatan bizdik, yine biz olacağız. Küresel ekonomideki dalgalanmalar duruldukça bunun olumlu sonuçlarını göreceğiz.

Kabinemizin oluşmasından sonra süratle ziyaretlerimize başlayacağız. Bize de gelecek olan dünya liderleri var. Hedefimiz, çevremizde güvenlik ve barış kuşağı tesis etmektir. Türk dünyasıyla bağlarımızı tahkik ettik.”

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.