Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce dinlemesini öğren dediği delikanlı ne dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önce dinlemesini öğren dediği delikanlı ne dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitinginde konuşmasına ara verip "delikanlı önce dinlemesini öğren" dediği vatandaş ne dedi? Erdoğan'ın delikanlı önce dinlemesini öğren diye cevap verdiği o delikanlının ne dediği sorgulanıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kütahya mitinginde delikanlı önce dinlemesini öğren dediği vatandaş ne dedi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kütahya mitinginde delikanlı önce dinlemesini öğren dediği delikanlı merak konusu oldu. Erdoğan'ın delikanlı önce dinlemesini öğren diye cevap verdiği o delikanlının ne dediği sorgulanıyor.

"DELİKANLI ÖNCE DİNLEMESİNİ ÖĞREN"

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kütahya mitinginde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının bir bölümünde sözlerine ara verip "delikanlı önce dinlemesini öğren" demesi dikkat çekti.

Peki Erdoğan'ın Kütahya mitinginde delikanlı önce dinlemesini öğren dediği vatandaş ne dedi? Bu konu merak konusu oldu.

kut.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında AK Parti Hükümetleri olarak Kütahya'ya yaptıkları yatırım ve hizmetleri anlattı. Erdoğan ayrıca ilerleyen dönemlerde Kütahya'da hayata geçirecekleri projeleri sıraladı.

Cumhurbaşkanı'nın konuşması zaman zaman vatandaşların tezahüratları ve seslenmeleri ile kesildi.

Kalabalıktan yükselen sese kulak veren Erdoğan, konuşmasına ara vererek "Delikanlı önce dinlemesini öğren, dinlemesini öğren" ifadelerini kullandı. Erdoğan daha sonra konuşmasına kaldığı yerden devam etti.

Delikanlının ne dediği anlaşılamadı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.