Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Özel'e eşlik edecek isim belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Özel'e eşlik edecek isim belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel, bugün saat 16.00'da buluşacak. Buluşmada Özel'e, eşlik edecek isim de belli oldu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel'in görüşmesi bugün saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

İki liderin görüşmesinde gündeme dair birçok önemli konunun yer alması beklenirken, toplantıya dair dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. İsmail Saymaz'a konuşan Özgür Özel, görüşmede kendisine emekli büyükelçi Namık Tan'ın eşlik edeceğini söyledi.

CUMHURBAŞKANI'NA KİM EŞLİK EDECEK?

Özel, "Bana büyükelçimiz Namık Tan eşlik edecek. Protokol ve görüşme düzeni ile devamında not tutulması açısından Cumhurbaşkanı’na da bir büyükelçinin eşlik etmesi bekleniyor. Henüz o ismi bildirmediler. Görüşmenin yeri ve saati bildirilirken, 'Heyet mi olacak, baş başa mı' dediler. Biz genel başkanın tek geleceğini, Tan’ın protokol gereği eşlik etmek ve not tutmak üzere yanımda bulunmasını arzu ettiğimizi söyledik. Onlar da Cumhurbaşkanı’na aynı düzeyde kimin eşlik edeceğini bize bildirecekler." diye konuştu.

GÖRÜŞMENİN GÜNDEMİ NE OLACAK?

CHP Genel Başkanı Özel, Erdoğan’la görüşmesinde, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, Can Atalay’ın durumu, Gezi Parkı davası, 1 Mayıs’ta Taksim’in kutlamalara kapatılması ve anayasa değişikliği ile dış politika konularını masaya getireceğini kaydetmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.