CZN Burak evli mi? CZN Burak eşi kim? CZN Burak sevgilisi kim?

CZN Burak evli mi? CZN Burak eşi kim? CZN Burak sevgilisi kim?

İnternet mecralarında yayınladığı videolar ile üne kavuşan CZN Burak’ın bir partneri olup olmadığı merak ediliyor. Peki CZN Burak evli mi? CZN Burak eşi kim? CZN Burak sevgilisi kim?

1996 yılında Hatay'da dünyaya gelen ve İstanbul Üniversitesi'nde mezunu CZN Burak yemekle ilgili yetenekleriyle büyük bir kitleye ulaştı.

Ailesinden gelen yemekle ilgili merakını Hatay'da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başlayarak sürdüren CZN Burak, daha sonra İstanbul'da da şube açarak başarı grafiğini yükseltti.

1-003.jpg

EVLİ Mİ? EŞİ KİM?

CZN Burak evli mi? CZN Burak eşi kim? CZN Burak sevgilisi kim?

CZN Burak'ın aşk hayatı hayranlarını meraklandırıyor. Henüz evli olmayan ünlü fenomenin, bir dönem TikTok fenomeni Aslı Güler ile beraber olduğu biliniyor. İkilinin yan yana görüntü paylaşmasa da, sosyal medya hesaplarından paylaşımlarıyla dikkat çekiyorlardı.

Aslı Güler, CZN Burak'ı Instagram hikaye kısmında sık sık paylaşarak ilişkilerini gizlemiyordu. Öte yandan TikTok fenomeni Aslı Güler'in aynı zamanda CZN Burak'ın eski sevgilisi Merve Yalçın'ın en yakın arkadaşı olduğu ortaya çıkmıştı.

İkilinin neden ayrıldıkları hakkında herhangi bir bilgi bulunmasa da, kısa bir süre sonra CZN Burak'ın eski sevgilisi Merve Yalçın'ın en yakın arkadaşı Aslı Güler'le aşk yaşamaya başlaması sosyal medyada dikkat çekmiş ve Merve Yalçın fanları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

CZN Burak evli değildir. Son bilgilere göre yalnız yaşamaktadır.

Kaynak:Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.