Damla Köse, Karadeniz Ereğli Belediyespor’a transfer oldu

Damla Köse, Karadeniz Ereğli Belediyespor’a transfer oldu

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Karadeniz Ereğli Belediyespor, Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET GSK’da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Damla Köse’yi transfer etti.

ABB Fomget formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve kaptanlığa kadar yükselen Damla Köse, sezon sonuna kadar eflatun beyazlı Karadeniz Ereğli Belediyespor’a kiralandı. Deneyimli futbolcu, yeni takımıyla çalışmalara ara vermeden başladı.

damla-kose.jpg

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Başkentin kadınlar futbolda Süper Lig’de ki tek temsilcisi ABB Fomget, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Futbolcumuz Damla Köse, sezon sonuna kadar Krd. EREĞLİ BELEDİYESPOR’a kiralık olarak gönderilmiştir. Kendisine yeni kulübünde başarılar dileriz.” ifadeleri kullanıldı. Kdz. Ereğli Belediyespor Asbaşkanı Muhammet Ali Ateş ve Mali İşler sorumlusu Recep Köksal, antrenmanı ziyaret ederek yeni transfer Damla Köse ve teknik ekiple bir süre sohbet ederken, Damla Köse ve takıma başarı dileklerinde bulundu. Ereğli Belediyespor Kulübü yeni transfer Damla Köse ile ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından, “Oyuncumuz Damla Köse’ye, As Başkanımız Muhammet Ali Ateş ve Kulübümüz Mali İşler Sorumlusu Recep Köksal tarafından başarı dilendi. Teknik Ekip ve Kadın Futbolcular ile tanışan Damla Köse ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Damla Köse’ye kulübümüze hoş geldin diyor, Kdz.Ereğli Belediyespor forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz.” açıklamaları yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.