'Dar gelirli vatandaşlarımız için yeni konutlar üretilecek'

'Dar gelirli vatandaşlarımız için yeni konutlar üretilecek'

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni konutlar hakkında açıklamada bulundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için yeni konutlar üretilecek" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili açıklamada bulunarak video paylaştı.

PORTAŞ, Golf Lıfe 2 Konutları'nı satışa çıkarıyor. Belediyemize gelir sağlayacak proje ile, emlak piyasasını vatandaşlarımız lehine dengeleyecek ve elde edilen gelirle dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için yeni konutlar üretilecek.

Detaylar için tıklayınız.

ABB VE PORTAŞ İLİŞKİSİ

3-002.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan PORTAŞ Proje İnşaat Taahhüt Asfalt Sanayi ve Ticaret A.Ş., genel olarak Ankara’nın asfalt ihtiyacının büyük bir kısmını üreten, toplu konut yapım işlerini ve konusunda uzman ekibiyle Ankara Büyükşehir Belediyesinin birçok faaliyetinin teknik hizmetlerini yürüten bir şirkettir.

PORTAŞ A.Ş. yönetimi, personel yetkinliği açısından sürekli kendini geliştiren ve daha fazla hizmet vermek maksadıyla kapasitesini artıran bir şirket stratejisi uygulamaktadır.

PORTAŞ A.Ş., 2020 yılında başlayan çalışmalar neticesinde, açılan agrega ocakları ve kurulan asfalt plent tesisleri ile 2021 yılında asfalt üretimine geçmiştir. Modern plentlerde üretilen asfalt kapasitesi günde 15.000 ton olup Ankara’nın asfalt ihtiyacının büyük bir kısmını karşılamaktadır.

Ankara’nın sosyal ve ticari konut ihtiyacının önemli bir kısmını karşılamayı hedefleyen PORTAŞ A.Ş., yapıların kalite ve standartlarını daha yükseğe çıkarmayı öncelikli amacı olarak görmektedir.

Tüm bunların yanında, PORTAŞ A.Ş., mühendis ve teknikerlerden oluşan yetkin teknik kadrosuyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi AYKOME Şube Müdürlüğü ve Fen işleri Dairesi Başkanlığının sahadaki teknik gözü olurken, Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı Uygulama ve Denetim Şube Müdürlüğüne teknik hizmet sağlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.