Davul zurna ile Ahilik Haftası kutlamalarına davet ettiler

Davul zurna ile Ahilik Haftası kutlamalarına davet ettiler

Kırşehir’de 18-24 Eylül tarihlerinde 36’ıncısı düzenlenecek olan Ahilik Haftası etkinliklerine, vatandaşlar davul zurna ile davet edildi.

Kırşehir’de 36'ıncı Ahilik Haftası etkinlikleri 18 Eylül'de başlayacak. Kutlamalar 24 Eylül'e kadar sürecek. Davul zurna eşliğinde gerçekleştirilen davette oda başkanları esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıttı. 18 Eylül Pazartesi günü etkinliklerin başlayacağını söyleyen Kırşehir Ticaret İl Müdürü Mahmut Dalgalı, “Ahilik Haftası kutlaması Kırşehir merkez olmak üzere tüm Türkiye’de ve yurtdışı temsilciliklerimizde gerçekleştirilmekte.

Bu çerçevede Ahiliğin Başkenti Kırşehir’de 1 hafta olmak üzere ummalı bir kutlama programı var. Bunun içinde hazırlıklarımızın son ön çalışmalarını yapıyoruz. İlimizde Ahilik Haftası etkinliklerinde yapılacak olan kitap fuarının, standlarının kurulum çalışmaları Cacabey Meydanı’nda devam ediyor. Bunun yanısıra bir çok alanlarda da etkinliklerimiz gerçekleştirilecek. Dolu dolu bir hafta geçirmek için bütün kurumlarımız seferber oldu. Ahilik Haftası kutlamalarına kaleden 9 pare top atışıyla başlayacağız. Bu güzel etkinliklere bütün herkesi bekliyorum” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.