Dehşet anları! Adana'da Çin Aslanı köpek kendi sahibini parçaladı

Dehşet anları! Adana'da Çin Aslanı köpek kendi sahibini parçaladı

Adana'da cinsi bir köpek evde bulunan bir başka cinsi köpeği kıskandığı için sahibini parçaladı. Köpeklerin sahibi, cinsi köpeklerin kıskanç olduklarını söyleyerek, “4 senedir beslediğim köpeğimden hiç böyle bir şey beklemezdim" dedi.

Adana’da Çin Aslanı cinsi köpek, evde bulunan bir başka cinsi köpeği kıskanıp sahibinin bacağını parçaladı. Genç kadının bacağında doku kaybı meydana gelirken doku nakli ile sağlığına kavuşabileceği öğrenildi.

SALDIRDI, DERİSİNİ KOPARDI

Adana'da geçen 25 Mart’ta merkez Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde gece saatlerinde evinde 4 yıldır Çin Aslanı cinsi Tina isimli köpeği besleyen 42 yaşındaki adam, 2 sene önce Pomeranian cinsi Linda isimli bir köpek daha sahiplendi. Evde 2 köpeği daha bulunan adamın, iddiaya göre Linda ve Tinda isimli köpekleri bir türlü anlaşamadı. Sahibi, yatacağı sırada Linda isimli köpeğini sevdi. Ancak bu sırada Tina, sahibinin sol bacağına saldırıp, derisini kopardı.

DOKU NAKLİ OLACAK

Genç kadının çığlığını duyan oğlu, annesini kurtarıp ambulansa haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, genç kadını Adana şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kadın, burada yapılan ilk müdahalelerin ardından özel bir hastaneye sevk edildi. 10 gün hastanede kalan genç kadının sol bacağında doku kaybı olduğu için ayağı alçıya alındı ve 1 ay sonra doku nakli olmasına karar verilerek taburcu edildi. Köpeğinin yanına gitmeye korkan adam, Mersin’deki yazlık evine gitti. Köpeğini barınağa da vermek istemeyen genç kadın, özel bir hayvan çiftliği ile anlaştı.

"HERKES BU CİNSE DİKKAT ETSİN"

Önümüzdeki haftalarda Tina çiftliğe gidince Ş.Ö.’nün de evine döneceği öğrenildi. Yaşadığı dehşet anlarını anlatan Ş.Ö, Çin Aslanı cinsi köpeklerin kıskanç olduklarını söyleyerek, “4 senedir beslediğim köpeğimden hiç böyle bir şey beklemezdim. Linda’yı kıskandığı belli ediyordu. Bundan birkaç ay önce de bana diş göstermişti ama böyle yapacağını hiç ummazdım. Yine de onu barınağa vermeye gönlüm el vermiyor. Şu anda oğlum ona bakıyor. Ben de iyileşince çiftlikte yanına gideceğim. Herkes bu cinse dikkat etsin. Bu cins köpekler tek başına beslenmeli. Yanında bir hayvan ile anlaşamıyor.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.