Demokrat Parti'nin İzmir adayı Salih Uzun mu?

Demokrat Parti'nin İzmir adayı Salih Uzun mu?

Yerel seçimlere az bir süre kala İzmir için yeni bir iddia ortaya atıldı. Demokrat Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Salih Uzun olduğu iddia edildi.

31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlere 4 aydan az bir süre kala İzmir Büyükşehir Belediyesi için çarpıcı bir iddia gündeme geldi.

Demokrat Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi başkan adayının İzmir Milletvekili Salih Uzun olacağı öne sürüldü. Genel Başkan Gültekin Uysal’ın, İzmir il kongresinde Uzun’un ismini açıklayacağı iddia edildi.

"ONUR DUYARIM"

Pazar günü yapılacak Demokrat Parti İzmir 16. İl Kongresi öncesi açıklamalarda bulunan DP Genel İdare Kurul Üyesi Osman Varol, DP Genel Başkanı Uysal’ın İzmir’e büyük önem verdiğini vurguladı.

Varol, "İzmir Milletvekili Sahil Uzun’un adayımız olması yönünde genel bir teveccüh var. Ben Genel İdare Kurul Üyesi olarak çok sıcak bakıyorum. Siyasi duruşu, sıcak yaklaşımı ve kentimizdeki seçmenle olan iletişimi gibi partimizin baz aldığı kriterler açısından baktığımızda Uzun’un ismi diğer konuşulan isimlere göre açık ara önde. Ben Milletvekili Salih Uzun’un isminin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayımız olarak açıklanmasından onur duyarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.