Deniz Mersinlioğlu kimdir? Deniz Mersinlioğlu nereli, mesleği ne?

Deniz Mersinlioğlu kimdir? Deniz Mersinlioğlu nereli, mesleği ne?

Deniz Mersinlioğlu'nun hayatı ve biyografisi merak konusu oldu. Peki, Deniz Mersinlioğlu kimdir? Deniz Mersinlioğlu nereli, mesleği ne? İşte detaylar...

Deniz Mersinlioğlu'nun nereli ve mesleği ne? Sorularının cevabı merak ediliyor. Deniz Mersinlioğlu'nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Deniz Mersinlioğlu kimdir? Deniz Mersinlioğlu nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Deniz Mersinlioğlu'nun biyografisini haberimizde derledik...

DENİZ MERSİNLİOĞLU KİMDİR?

Deniz Mersinlioğlu, Koç Üniversitesi mezunu bir yazılım mühendisidir. Çeşitli projelerde yer alarak sektöre önemli katkılarda bulunan Deniz Mersinlioğlu, son olarak, Webex Events (eski adıyla Socio) firmasında Senior iOS Developer olarak görev yapmıştır. Mobil uygulama geliştirme, Swift programlama dili, ve çeşitli teknolojiler konusunda uzmanlaşan Deniz Mersinlioğlu, Kariyeri boyunca React JS Developer, iOS Developer ve CTO gibi önemli pozisyonlarda bulunarak sektörde adını tanıtmıştır.

Deniz Mersinlioğlu sadece yazılım dünyasında değil, aynı zamanda gönüllü çalışmalarıyla da dikkat çekmiş bir insandı. Deniz Mersinlioğlu adına hayvansever bir yardım kuruluşuna yapılan bağış şu şekilde paylaşılmıştır:

"Sevgili Deniz Mersinlioğlu,

Bu dünyaya veda edişinizin ardından sizi çok seven Sevgili Tülin Uğurlu ve Başak Zabcı:“Her zaman kalbimizde ve dualarımızda olacaksın,ışıklar içinde uyu" dedi ve güzel ruhunuza değsin diye bakıma muhtaç hayvan dostlarımıza sizin adınıza bağışta bulundu."

DENİZ MERSİNLİOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Deniz Mersinlioğlu'nun aniden hayatını kaybetmesi, sevdikleri tarafından derin bir üzüntüye ve şoka sebep oldu. Deniz Mersinlioğlu'nun neden hayatını kaybettiği henüz bilinmiyor. Fakat, sevdiklerinin onun adına bağışlarda bulunması ile anılmaya devam ediyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.