Denizbank EYT’lilere Ne Kadar Promosyon Teklif Etti?

Denizbank EYT’lilere Ne Kadar Promosyon Teklif Etti?

Denizbank emeklilere ne kadar promosyon ödeyecek, Denizbank EYT’lilere ne kadar promosyon teklif etti? Denizbank heyeti ile EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ne görüştü?

EYT Düzenlemesi’nin yasalaşmasına sayılı günler kaldı. Komisyondan aynen geçen düzenlemenin haftaya Salı günü Meclis Genel Kurulu’na gelmesi ve aynı gün yasalaşması bekleniyor. Yasayla birlikte prim günü şartını yerine getiren EYT’liler emekli olabilecek ve Mart ayında ilk maaşlarını alabilecekler. EYT ile emeklilik hakkını kazananlar banka promosyonu da alabilecekler.

BANKALARIN İŞTAHINI KABARTIYOR

Yüzbinlerce vatandaşın emekli olacak olması bankaların iştahını kabartıyor. Bankalar EYT’lileri maaşlarını kendi şubelerinden almaya ikna etmeye çalışıyor, bu noktada değişik promosyonlar vaat ediyor.

EYT BAŞKANI ÖZÜPAK’IN PEŞİNDELER

Kimi bankalar, tüm EYT’liler üzerinde etkileri olabileceği düşüncesiyle, Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın peşine düşmüş durumda. Bankalar EYT temsilcileri ile görüşüp banka promosyonları konusunda bilgi vermek isterken, özel kampanyalar düzenleyebileceklerini vaat ediyorlar.

İLK HAMLE DENİZBANK’TAN

EYT'lilere promosyon konusunda ilk hamle ise Denizbank'tan geldi.
Denizbank yetkililerinden oluşan bir heyet, EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak ile bir araya geldi.

YOĞUN BİR PROMOSYON TALEBİ VAR

Denizbank heyeti tarafından EYT Federasyonuna yapılan ziyarette promosyon konusunun ele alındığı öğrenildi. Bankanın, EYT Federasyonu yöneticilerine, bankalarına getirilecek müşteriler konusunda belli sayılar vererek, o sayılara göre promosyon teklifinde bulunduğu ifade ediliyor.

denizbank-heyeti-ile-eyt-temsilcileri-arasinda-promosyon-gorusmesi.jpg

“GÖRÜŞMELERİ PAYLAŞACAĞIZ”

Denizbank ile promosyon görüşmesiyle ilgili olarak EYT Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak’tan bir açıklama geldi.

Özüpak twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Emeklilik kazanımı sonrası yoğun bir şekilde gelen promosyon görüşme talebinize kayıtsız kalamadık. Denizbank Yönetimiyle yaptığımız görüşme sonucu çalışma başlatılacak olup; yapılan her görüşmeyi, şeffaflık ve açıklık ilkemiz gereği sizlerle paylaşacağız" bilgisini verdi.

DENİZBANK EYT'LİLERE NE KADAR PROMOSYON ÖDEYECEK?

Peki Denizbank emeklilere ne kadar promosyon ödeyecek, Denizbank EYT’lilere ne kadar promosyon teklif etti?

Denizbank EYT promosyonu konusunda bankadan da bir açıklama geldi. Denizbank'tan yapılan açıklamada "EYT’lilere özel 7.500 TL’ye varan nakit promosyon" denildi.

Normal emeklilere 5 bin TL'ye kadar ödenen promosyon tutarı, EYT'li olup maaşını Denizbank'a taşıyanlara 7500 TL olarak ödenecek.

Denizbank internet sitesinden yaptığı açıklama ise şu şekilde:
"Emekli maaşını DenizBank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 5.000 TL’ye varan, EYT kapsamındaki emeklilere ise otomatik fatura ödeme talimatına karşılık 7.500 TL’ye varan promosyon fırsatı!"

1 FATURA İÇİN TALİMAT VERMEK ZORUNLU

Bankadan yapılan açıklamada 7500 TL'lik promosyon ödemesinden yararlanmak için bir faturanıza otomatik ödeme talimatı vermenizin zorunlu olduğu hatırlatılarak, şöyle denildi: "EYT’lilere özel 7,500 TL'ye varan promosyon fırsatından faydalanmak için 0850 222 0 800 iletişim merkezimizi arayıp maaşınızı 3 yıl süre ile bankamızdan alma sözü ve 1 otomatik fatura talimatı vererek promosyon kampanyasına dahil olabilirsiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.